• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang) скачать в хорошем качестве

Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang)

Korean Fried Chicken is one of my favorite things. Full stop. I'll show you how to make it at home. Use code BRIAN at checkout for 15% off your first month's supply of Seed's DS-01™ Daily Synbiotic: https://seed.com/brian ☕Like this content and want to show support? Buy me a "coffee" here: https://ko-fi.com/brianlagerstrom 📸INSTAGRAM:   / brian_lagerstrom   🔪MY GEAR: POTATO STARCH: https://amzn.to/3APE9DI BOOS BLOCK CUTTING BOARD: https://amzn.to/341OgnD 10" Chef's Knife: https://amzn.to/3gBwL4q PLASTIC CUTTING BOARD: https://amzn.to/2JioHYR ESCALI DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 HALF SHEET PAN + RACK: https://amzn.to/34v7CSC 6.75qt LE CREUSET DUTCH OVEN: https://amzn.to/39o1VK7 INSTANT READ THERMOMETER: https://www.thermoworks.com/ThermoPop... MY FAV STAINLESS BOWL: https://amzn.to/36j8SL6 BIBIMBAP VIDEO:    • Quick Korean Beef Rice Bowl | WEEKNIGHTING   -- RECIPE -- CHICKEN ▪2.5lbs/1.25kg bone in, skin on chicken thighs ▪20g or 1Tbsp salt for chicken + 15g or 3/4Tbsp for dredge ▪10g or 1 Tbsp ginger, grated/minced ▪10g or 2 cloves garlic, grated/minced ▪Light olive oil ▪350g or 3c ap flour + about a cup or enough to coat chicken ▪350g or 1 3/4c potato starch ▪10g or 2tsp baking powder ▪8g or 1.25Tbsp onion powder ▪8g or 1Tbsp garlic powder Cut thighs into 4 pieces, depending on the size of the thigh. Toss to evenly coat with 20g salt, ginger, and garlic. Refrigerate for 15-20min. Fill a large, heavy bottomed pot with 3” or so/7cm of oil. For my 6.75 pot, i use about 3L. More importantly, oil should be no more than 3” or 7cm from the top of the pot. Preheat over medium heat. You’re looking for the oil to reach a frying temp of 350F/176C. Transfer chicken to a towel and try well on all sides. Whisk together ap flour, potato starch, 15g salt, baking powder, garlic powder and onion powder in a large bowl. Into a second bowl add about ⅓ of the dry flour mixture and just enough water until the consistency is somewhere between loose pancake batter and cream. Add a drizzle or about a cup of the wet mixture back into the dry flour mixture. Stir and fluff until it’s crumbly and and very little powdery dry flour remains. Add the dried chicken into an empty bowl and toss with enough flour to coat each piece well. Toss between your hands to remove excess flour and set chicken on a tray to begin battering/dredging process. One by one, drop each piece of chicken into the wet batter to evenly coat. Shake/drain off any excess and move into the crumbly/craggy “dry” mixture to coat. Place on a tray. Carefully drop thighs into preheated oil, making sure that chicken isn’t touching - do this in 2 batches if needed. Fry for 7min. While drying, check temp and adjust if needed to keep oil at 350F/176C. Remove chicken from oil and drain on wire rack. Increase oil heat to 375F/190C and lower chicken back into oil to cook for another 5min until golden brown. Brush gochujang sauce onto as many of the pieces as you’d like. -- GOCHUJANG SAUCE ▪60g or 3 1/3Tbsp soy sauce ▪40g or 1/4c Tbsp sugar ▪110g 1/3c honey ▪100g or 2Tbsp gochujang ▪60g or 1/4c mirin ▪30g or 2 Tbsp hot sauce ▪20g or 2Tbsp ginger, grated/minced ▪20g or 4-5 cloves garlic, grated/minced ▪200g or just under 1c water Combine ingredients in a small sauce pot and bring to a simmer over high/med-high for about 15 minutes. Sauce should have reduced by 4-5 times. Brush onto fried chicken and garnish with sesame seeds #kfc #koreanfriedchicken -- 🎧MUSIC: EPIDEMIC SOUND. Free trial available at: https://www.epidemicsound.com/referra... CHAPTERS 0:00 Intro 0:27 Breaking down and seasoning the chicken 2:09 Setting up the “fryer” 3:35 Making the Gochujang sauce 5:03 Battering and dredging the chicken 7:58 Seed (ad) 9:02 Frying and saucing the chicken 12:12 Let’s eat this thing **DISCLAIMER: Some links in this description may be affiliate links. If you buy any of these products using these links I'll receive a small commission at no added cost to you. All links are to products that I actually use or recommend. Thank you in advance for your support!

Comments
  • Рецепты на День благодарения, к которым вы вернетесь навсегда 14 часов назад
    Рецепты на День благодарения, к которым вы вернетесь навсегда
    Опубликовано: 14 часов назад
  • За этой КОРЕЙСКОЙ курицей люди стоят в очереди! И я раскрыл ее секрет 11 месяцев назад
    За этой КОРЕЙСКОЙ курицей люди стоят в очереди! И я раскрыл ее секрет
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • 200 кур распроданы каждый день?! Хрустящая жареная курица в больших котлах - корейская уличная еда 1 год назад
    200 кур распроданы каждый день?! Хрустящая жареная курица в больших котлах - корейская уличная еда
    Опубликовано: 1 год назад
  • Легкая карбонара за 15 минут 3 года назад
    Легкая карбонара за 15 минут
    Опубликовано: 3 года назад
  • ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны 6 часов назад
    ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Шведские фрикадельки 3 года назад
    Шведские фрикадельки
    Опубликовано: 3 года назад
  • Популярная жареная курица - 5 ЛУЧШИХ / Корейская уличная еда 3 года назад
    Популярная жареная курица - 5 ЛУЧШИХ / Корейская уличная еда
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Make Taiwanese Fried Chicken—Two Ways! 6 месяцев назад
    How to Make Taiwanese Fried Chicken—Two Ways!
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • 3 культовых рагу, которые должен освоить каждый домашний повар 7 дней назад
    3 культовых рагу, которые должен освоить каждый домашний повар
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed 3 года назад
    Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed
    Опубликовано: 3 года назад
  • Сладко-остро! жареный цыпленок по-корейски | Дакганчжон - Корейская еда 4 года назад
    Сладко-остро! жареный цыпленок по-корейски | Дакганчжон - Корейская еда
    Опубликовано: 4 года назад
  • Корейская жареная курица — один из моих трёх любимых рецептов жареной курицы 2 года назад
    Корейская жареная курица — один из моих трёх любимых рецептов жареной курицы
    Опубликовано: 2 года назад
  • Самый фантастический и аппетитный корейский мастер по приготовлению курицы! Продаю 20 тонн в месяц 11 месяцев назад
    Самый фантастический и аппетитный корейский мастер по приготовлению курицы! Продаю 20 тонн в месяц
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Лучший КЛАССИЧЕСКИЙ рецепт лазаньи (с ПРОСТОЙ домашней рикоттой) 2 года назад
    Лучший КЛАССИЧЕСКИЙ рецепт лазаньи (с ПРОСТОЙ домашней рикоттой)
    Опубликовано: 2 года назад
  • 9 кухонных инструментов, которые ОБЯЗАТЕЛЬНО должен иметь каждый серьезный домашний повар 4 недели назад
    9 кухонных инструментов, которые ОБЯЗАТЕЛЬНО должен иметь каждый серьезный домашний повар
    Опубликовано: 4 недели назад
  • BUTTER CHICKEN (2 Recipes in 1 Dish) 4 года назад
    BUTTER CHICKEN (2 Recipes in 1 Dish)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Корейские жареные куриные крылышки — хрустящие, острые, липкие крылышки с небес! 3 года назад
    Корейские жареные куриные крылышки — хрустящие, острые, липкие крылышки с небес!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Лучшая корейская жареная курица дома 1 месяц назад
    Лучшая корейская жареная курица дома
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 3 ОТЛИЧНЫХ РЕЦЕПТА ИЗ ОСТАТКОВ ИНДЕЙКИ 2 года назад
    3 ОТЛИЧНЫХ РЕЦЕПТА ИЗ ОСТАТКОВ ИНДЕЙКИ
    Опубликовано: 2 года назад
  • BEST Korean Fried Chicken Recipe (General CHO Chicken) 5 лет назад
    BEST Korean Fried Chicken Recipe (General CHO Chicken)
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5