• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

CRISPY TAKEOUT ORANGE CHICKEN (No Wok Required) скачать в хорошем качестве

CRISPY TAKEOUT ORANGE CHICKEN (No Wok Required) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
CRISPY TAKEOUT ORANGE CHICKEN (No Wok Required)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: CRISPY TAKEOUT ORANGE CHICKEN (No Wok Required) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно CRISPY TAKEOUT ORANGE CHICKEN (No Wok Required) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон CRISPY TAKEOUT ORANGE CHICKEN (No Wok Required) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



CRISPY TAKEOUT ORANGE CHICKEN (No Wok Required)

Crispy takeout style orange chicken at home can be yours. No wok required! Use my code BRIANLAGERSTROM to get $5 off your Magic Spoon cereal by clicking this link: https://magicspoon.thld.co/brianlager... and grab a box of Birthday Cake to try today! ☕Like this content and want to show support? Buy me a "coffee" here: https://ko-fi.com/brianlagerstrom 🔪MY GEAR: 12" NONSTICK: https://amzn.to/40ZxXEu SPIDER STRAINER: https://amzn.to/3FYqcoc 8QT POT: https://amzn.to/40ZAi2p MICROPLANE: https://amzn.to/3xx8jcE BOOS BLOCK CUTTING BOARD: https://amzn.to/341OgnD 10" Chef's Knife: https://amzn.to/3gBwL4q ESCALI DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 HALF SHEET PAN + RACK: https://amzn.to/34v7CSC INSTANT READ THERMOMETER: https://www.thermoworks.com/ThermoPop... QUARTER SHEET PAN + RACK: https://amzn.to/3jqDGgx MY FAV STAINLESS BOWL: https://amzn.to/36j8SL6 RECIPE - MARINADE ▪1lb boneless skinless chicken breasts, large diced ▪30g or 2Tbsp soy sauce ▪30g or 2Tbsp mirin ▪3g or 1tsp corn starch ▪4g or 1tsp baking soda Cut chicken breasts into a large bite-sized dice. In a bowl, whisk together soy, mirin, corn starch, and baking soda. Add chicken chunks and stir to coat. Marinate for 20 minutes. BREADING AND FRYING ▪400g or 3 1/3c ap flour ▪15g or 2 1/4tsp salt ▪6g or 1 1/4tsp baking soda ▪400g or 3 1/4c corn starch ▪Water ▪Additional ap flour (about 3/350g cups) ▪Neutral oil. I’m using a bout 2qt. Oil should be around 2”/5cm deep Into a 2nd bowl, whisk together 400g ap flour, salt, baking soda and corn starch. In a 3rd bowl, add about ¼ of the dry breading mixture. To that small portion of dry breader, whisk in water, a little at a time, until you’re left with a loose pancake batter texture. Back in bowl 2 (with dry breading only), add about 1/4c of the wet breading slurry you just made. Mix and crumble the wet into the dry, creating a dry crumbly texture. Grab a 4th bowl and fill it with about 3 cups of AP flour. Add marinated chicken pieces. Mix to coat well on all sides. Shake off as much of the ap flour mixture from the chicken as possible, then add chicken into the wet batter in bowl 3. Toss to coat well. Now move pieces of wet battered chicken into the craggy dry breader mix (bowl 2). Mix to coat well. Transfer chicken pieces to a tray. Preheat large heavy bottomed pot over medium-high heat with about 2qt of neutral oil (or about 2-3”/5-8cm of oil, leaving plenty of room at the top of your pot so oil doesn’t boil over when you add chicken) for 10 min or until oil reaches a temp of 300F/150C. Gently lower breaded chicken into the oil (use a spider to avoid splashing oil). Fry 4-5 min at 300F/150C. After 4-5 min or when nuggets are a light blonde golden color, remove from oil and transfer to a wire rack to drain. Increase heat under oil pot to medium high to increase oil temp to 350F/175C. Carefully lower once-cooked nuggets back into the oil to cook for about another 90 seconds or until they’ve taken on a nice golden brown color. Transfer onto a wire rack and keep warm in a low oven while you make your orange chicken sauce. ORANGE CHICKEN SAUCE ▪30g or 2Tbsp neutral, high smoke point oil ▪10g or 2 cloves garlic, grated ▪10g or about a 1.5” piece ginger, grated ▪20g or 4Tbsp scallions, thinly sliced (only about bottom half/2/3 of scallions) ▪125g or 1/2c chicken stock ▪75g or 1/4c mirin ▪50g or 3Tbsp soy sauce ▪10g or 2tsp sesame oil ▪50g or 1/4c sugar ▪25g or 1.5Tbsp rice vinegar ▪Juice of 1 large orange ▪1tsp orange zest (about 8-10 healthy zests) ▪5g or 2tsp corn starch ▪Pinch Chile flake ▪Corn starch slurry if needed (2g or 3/4tsp corn starch mixed into 4g water) To make the sauce, heat a generous squeeze of neutral oil in a large nonstick pan over medium high heat. Add ginger, garlic, and scallions and cook, stirring often, for about a minute until fragrant. Whisk together chicken stock, mirin, soy sauce, sesame oil, sugar, rice vin, orange zest and juice and corn starch. Add sauce to pan with ginger/garlic/scallion mixture along with a pinch of chile flakes. Bring to a simmer and reduce sauce by about half - about 2 minutes. Check consistency of sauce at this point. If it’s not thick enough to leave a trail when you run a spoon through it, stir in a splash of corn starch slurry. Bring back to a boil and check consistency again. Add cooked nuggets into pan with sauce. Gently toss to coat, careful not to over work to loosen the breading. Serve over rice and top with a pinch of sesame seeds and chile flakes. CHAPTERS: 0:00 Intro 0:10 Prepping the chicken 1:10 Mixing the breading/dredge 2:27 Breading the chicken 4:03 I really love cereal (ad) 5:01 Frying chicken nuggets 6:47 Making orange chicken sauce 8:37 Finishing the dish and plate up 9:30 Let’s eat this thing **DISCLAIMER: links may be affiliate links. If you buy these products using these links I'll receive a small commission.

Comments
  • Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang) 3 года назад
    Super Crispy Korean Fried Chicken (Original & Spicy Gochujang)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Easy Orange Chicken Recipe 1 год назад
    Easy Orange Chicken Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Panda Express who?  Let’s make some orange Chicken 1 день назад
    Panda Express who? Let’s make some orange Chicken
    Опубликовано: 1 день назад
  • Chinese Takeout Orange Chicken Secrets Revealed 1 год назад
    Chinese Takeout Orange Chicken Secrets Revealed
    Опубликовано: 1 год назад
  • 4 года назад
    "Карпаччо" из курицы. Сыровяленое куриное филе.
    Опубликовано: 4 года назад
  • 25 Minute Stir Fry Chicken & Vegetables | WEEKNIGHTING 2 года назад
    25 Minute Stir Fry Chicken & Vegetables | WEEKNIGHTING
    Опубликовано: 2 года назад
  • Спринг-роллы 2 варианта 2 года назад
    Спринг-роллы 2 варианта
    Опубликовано: 2 года назад
  • TAKEOUT BEEF & BROCCOLI IN 15 MINUTES 3 года назад
    TAKEOUT BEEF & BROCCOLI IN 15 MINUTES
    Опубликовано: 3 года назад
  • Ariana Grande, Mariah Carey, Justin Bieber, Christmas Songs Christmas Songs Playlist 2026 1 день назад
    Ariana Grande, Mariah Carey, Justin Bieber, Christmas Songs Christmas Songs Playlist 2026
    Опубликовано: 1 день назад
  • How to Make General Tso’s Chicken, Orange Chicken, and Sesame Chicken 3 месяца назад
    How to Make General Tso’s Chicken, Orange Chicken, and Sesame Chicken
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Коллекция японских и вьетнамских морепродуктов 2023 года 2 года назад
    Коллекция японских и вьетнамских морепродуктов 2023 года
    Опубликовано: 2 года назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • This General Tso's Chicken Ruins Takeout Forever 3 месяца назад
    This General Tso's Chicken Ruins Takeout Forever
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • How to Make Orange Chicken with Jet Tila | Ready Jet Cook With Jet Tila | Food Network 6 лет назад
    How to Make Orange Chicken with Jet Tila | Ready Jet Cook With Jet Tila | Food Network
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Почему китайская еда на вынос такая нежная и вкусная (и как приготовить ее дома) 1 год назад
    Почему китайская еда на вынос такая нежная и вкусная (и как приготовить ее дома)
    Опубликовано: 1 год назад
  • 3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master 3 дня назад
    3 ICONIC SOUPS Every Home Cook Should Master
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Как я оптимизировал курицу генерала Цзо для занятых домашних кулинаров (3 метода) 2 года назад
    Как я оптимизировал курицу генерала Цзо для занятых домашних кулинаров (3 метода)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок! 2 года назад
    Кальмар по-камчатски. Справится даже ребенок!
    Опубликовано: 2 года назад
  • ЛУЧШЕ, ЧЕМ НА ВЫНОС - Рецепт апельсиновой курицы 6 лет назад
    ЛУЧШЕ, ЧЕМ НА ВЫНОС - Рецепт апельсиновой курицы
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Эта КУРИНАЯ КОНФЕТА спасёт ваш Новый год! Удобное горячее на праздник. РЕЦЕПТ от Лазерсона 7 дней назад
    Эта КУРИНАЯ КОНФЕТА спасёт ваш Новый год! Удобное горячее на праздник. РЕЦЕПТ от Лазерсона
    Опубликовано: 7 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5