• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Now my Filipino Adobo recipe is better than it's ever been скачать в хорошем качестве

Now my Filipino Adobo recipe is better than it's ever been 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Now my Filipino Adobo recipe is better than it's ever been
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Now my Filipino Adobo recipe is better than it's ever been в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Now my Filipino Adobo recipe is better than it's ever been или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Now my Filipino Adobo recipe is better than it's ever been в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Now my Filipino Adobo recipe is better than it's ever been

After everything I learned in the Philippines, it’s now my turn to master the adobo back in the studio. Join me as I put my new skills and knowledge to the test to create two of the most delicious Adobo recipes I can. My original Adobo video    • My Pork Adobo that Uncle Roger reviewed   My COOKBOOK is here! And if you order it before Sunday 23 July, you’ll go in the running to win a signed book AND a Andy Cooks prototype dough cutter, so get your order in - https://bit.ly/46Jw2XC Recipes inspired by: Joel Binamira - @therealmarketman [http://www.marketmanila.com](https://www.youtube.com/redirect?even...) Agnes & Cons at Cantina de Tita A, Cavite - [  / cantinadetitaa  ](https://www.youtube.com/redirect?even...) Music by Epidemic Sound. Free 30 day trial through my link - https://share.epidemicsound.com/3ilcb7 FOLLOW ME: Instagram:   / andyhearnden   TikTok:   / andy_cooks   Facebook:   / andy.h.cooks   Snapchat: @andy.cooks Website with all my recipes: https://www.andy-cooks.com/ Director, Chef and Host: Andy Videographer, Editor: Mitch Henderson Production Manager: Dazz Braeckmans Recipe Pre-colonial Adobo Ingredients 1/4 cup or 60g lard 3kg pork belly, skin on and diced into 3cm cubes 1/4 cup or 65g salt 10 cloves crushed garlic 2 tbsp whole peppercorns 6 bay leaves 1.5 cups or 168ml coconut vinegar (if you can't find coconut vinegar, plain white vinegar will work) 1/2 cup or 56ml water Method 1. Start by spreading the lard on the bottom of a heavy-based pot. 2. Then simply layer in the pork, salt, peppercorns, garlic and bay leaves. 3. Pour over the vinegar and water. 4. Place it on medium heat with the lid off for 20 minutes or until the vinegar pungency has reduced. 5. Then place the lid on, turn to low and cook for 2.5 hours. Note, there should be no need to stir during the cooking. 6. Once cooked, crack the lid and turn the heat off and let it cool completely before placing it in the fridge overnight. 7. To serve, heat a large cast iron pan over high heat and add the pork, cook until you have a nice colour, serve over rice with pickles and enjoy! Recipe Adobo Seca Worth noting that one of the main differences in this type of adobo is the use of fish sauce instead of soy sauce. I didn't use fish sauce in my recipe because the pork was already very well seasoned with salt. If you do want to use fish sauce, simply take your raw pork belly and cook it in water, season it with a small amount of vinegar and fish sauce, simmer it for 1-1.5 hours or until it's tender before completing the steps below, and finally finishing it with more fish sauce if it needs more salt. Ingredients 1 tbsp lard 800g cooked pork, using either the recipe above OR cooked in water, fish sauce and vinegar like in the intro of this recipe. 20 cloves garlic, finely diced 1 tbsp achuete (Annatto) seeds soaked in 1/2 cup hot water for 1 hour 2 tbsp coconut vinegar Method 1. Add the lard to a wok or large frypan. 2. Add the garlic and cook for 2-3 minutes before adding the cooked pork. 3. Now, add the vinegar and liquid from the cooked annatto seeds. Stir well and simmer for 10-15 min for the vinegar to burn off. 4. Once cooked, serve over steamed rice.

Comments
  • I Flew To The Philippines To Learn Everything I Could About Adobo | Origins 2 года назад
    I Flew To The Philippines To Learn Everything I Could About Adobo | Origins
    Опубликовано: 2 года назад
  • Почему этот сэндвич всего лишь №6 в мире? Вьетнамский баньми! | Происхождение 2 года назад
    Почему этот сэндвич всего лишь №6 в мире? Вьетнамский баньми! | Происхождение
    Опубликовано: 2 года назад
  • Nashville’s Hottest Hot Chicken at Home 1 год назад
    Nashville’s Hottest Hot Chicken at Home
    Опубликовано: 1 год назад
  • How A Chef Saves Money On Steak 1 день назад
    How A Chef Saves Money On Steak
    Опубликовано: 1 день назад
  • 5 Chinese Vegetarian Recipes from a Sichuan Cook 7 дней назад
    5 Chinese Vegetarian Recipes from a Sichuan Cook
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Доколониальный адобо. Этот адобо готовится на сале, и это самое лучшее блюдо. 3 года назад
    Доколониальный адобо. Этот адобо готовится на сале, и это самое лучшее блюдо.
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Best Texas Pit Masters Teach Me How To Master Texas BBQ At Home 2 года назад
    The Best Texas Pit Masters Teach Me How To Master Texas BBQ At Home
    Опубликовано: 2 года назад
  • Porchetta Your Friends Won’t Believe You Cooked 1 год назад
    Porchetta Your Friends Won’t Believe You Cooked
    Опубликовано: 1 год назад
  • I Ate Nashville’s Best Hot Chicken 2 года назад
    I Ate Nashville’s Best Hot Chicken
    Опубликовано: 2 года назад
  • Почему каждый должен попробовать приготовить филиппинский адобо 11 дней назад
    Почему каждый должен попробовать приготовить филиппинский адобо
    Опубликовано: 11 дней назад
  • 🍗 How a Chinese Chef cooks Chicken Thighs (煎雞扒)! 2 года назад
    🍗 How a Chinese Chef cooks Chicken Thighs (煎雞扒)!
    Опубликовано: 2 года назад
  • I Cooked the Top 10 Dishes of 2023 And We Rated Them 1 год назад
    I Cooked the Top 10 Dishes of 2023 And We Rated Them
    Опубликовано: 1 год назад
  • Курица Адобо — это еда, которая дарит ощущение комфорта 1 месяц назад
    Курица Адобо — это еда, которая дарит ощущение комфорта
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Pro Chef Reacts... Uncle Roger APPROVED Pork Adobo (Andy Cooks) 2 года назад
    Pro Chef Reacts... Uncle Roger APPROVED Pork Adobo (Andy Cooks)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World 8 месяцев назад
    Cooking (Probably) The Most Flavorful Steak in the World
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Этот соус делает всё лучше 2 года назад
    Этот соус делает всё лучше
    Опубликовано: 2 года назад
  • 3 знаменитых рецепта Адобо Джошуа Вайсман против Панласанг Пиной против Джеффри Закаряна с Аби Ма... 2 года назад
    3 знаменитых рецепта Адобо Джошуа Вайсман против Панласанг Пиной против Джеффри Закаряна с Аби Ма...
    Опубликовано: 2 года назад
  • Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed 3 года назад
    Chinese Takeout Fried Rice Secrets Revealed
    Опубликовано: 3 года назад
  • Мой свиной Адобо, который обозревал дядя Роджер 3 года назад
    Мой свиной Адобо, который обозревал дядя Роджер
    Опубликовано: 3 года назад
  • Куриные буррито лучше, чем на вынос 1 месяц назад
    Куриные буррито лучше, чем на вынос
    Опубликовано: 1 месяц назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5