• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Apple Tarts with Baked Almond Cream and Black Tea Whipped Cream Recipe скачать в хорошем качестве

Apple Tarts with Baked Almond Cream and Black Tea Whipped Cream Recipe 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Apple Tarts with Baked Almond Cream and Black Tea Whipped Cream Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Apple Tarts with Baked Almond Cream and Black Tea Whipped Cream Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Apple Tarts with Baked Almond Cream and Black Tea Whipped Cream Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Apple Tarts with Baked Almond Cream and Black Tea Whipped Cream Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Apple Tarts with Baked Almond Cream and Black Tea Whipped Cream Recipe

Learn how to make caramel apple tarts with baked almond cream frangipane and tea whipped cream Ingredients (for 5 tartlets 6,5 cm diameter or 15-16 cm tart): Shortbread dough Flour -140 g Sugar powder – 45 g Almond powder – 13 g Salt – pinch Cinnamon – 1/3 tsp Ginger – 1/3 tsp Butter – 60 g Egg – 1 pc Caramelized apples Apples – 1 big or 2 small Brown sugar – 60 g Lemon juice – 10 g Cinnamon (optional) - 1/3 tsp Almond frangipane Butter – 40 g Powdered sugar – 40 g Almond flour – 60 g Corn starch- 3 g Egg – 1 pc Citrus zest – 7 g (or 10-15 for citrus flavor) Milk – 70 ml Egg yolk – 1 pc Sugar – 20 g Butter (2) – 10 g Corn starch (2)- 7 g Vanilla pod (extract) – 1 pc or 5 ml Whipped cream Double cream (33%) – 250 ml Powdered sugar – 60-80 g Black tea with bergamot flavor (or other citrus flavor) – 10 g Gelatin – 3 g Apple chips for decoration Preparation: Almond frangipane For pastry cream: Heat milk with vanilla pod and vanilla seeds. In case of using vanilla extract, beat egg yolk with sugar and corn starch first. Heat milk with yolk mixture and bring to boil on small heat and keep boiling for 1-2 min. and vanilla extract and butter. Beat butter (room temperature), then add powdered sugar and whip again. Mix almond flour, corm starch, butter mixture, egg, orange zest and pastry cream without whipping. Keep in fridge before using. Shortbread dough Mix flour, powdered sugar, almond flour, salt, cinnamon, ginger. Add cold butter cubes. Then add whole egg and kneed dough. Leave in fridge for at least an hour, better for a night. Caramelized apples Cut apples into small cubes. Put them in pan with butter, brown sugar and lemon juice and stew on medium heat until practically all syrup evaporate. Preheat the oven to 180 C. Roll out the dough, cut out circles and place in tartlets ring. Pin the dough with fork. Use rice or peas as cargo (better to use wrapping paper for baking, as parchment paper doesn’t fit tightly and tart edges became uneven). Bake for 10 min with cargo. Then put apples and frangipane (room temperature) in tarts until the edges and bake for 15 min. Let cool completely before removing out of ring (use thin knife if necessary). Whipped cream The evening before cooking, mix tea and double cream (33-35%) to flavor cream. After baking tarts, dissolve soaked gelatin in small amount of hot double cream, let it cool. Drain cream through sieve, whip it with powdered sugar, add gelatin mixture and whip until mixing. Decorate tarts with whipped cream and apple chips.

Comments
  • Raspberry Chocolate Cupcakes - Homemade Dessert Recipe 9 лет назад
    Raspberry Chocolate Cupcakes - Homemade Dessert Recipe
    Опубликовано: 9 лет назад
  • How to make Mini almond tarts - ميني تارت بكريمة اللوز 4 года назад
    How to make Mini almond tarts - ميني تارت بكريمة اللوز
    Опубликовано: 4 года назад
  • Orange Citrus & Almond Cream Tart 3 года назад
    Orange Citrus & Almond Cream Tart
    Опубликовано: 3 года назад
  • Миндаль, Какао и Карамель Пирог я Глазурь Теория я На В Стол 5 лет назад
    Миндаль, Какао и Карамель Пирог я Глазурь Теория я На В Стол
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ПЕСОЧНОЕ ТЕСТО для тарталеток sablé  ПОШАГОВО/ Рассыпчатая основа ДЛЯ ТАРТА Shortcrust dough 3 месяца назад
    ПЕСОЧНОЕ ТЕСТО для тарталеток sablé ПОШАГОВО/ Рассыпчатая основа ДЛЯ ТАРТА Shortcrust dough
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Как приготовить вкусные вишневые пироги / фисташковый крем 6 лет назад
    Как приготовить вкусные вишневые пироги / фисташковый крем
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ✴︎杏と柚子のケーキの作り方Tarte au Yuzu et Abricot✴︎ベルギーより#10 7 лет назад
    ✴︎杏と柚子のケーキの作り方Tarte au Yuzu et Abricot✴︎ベルギーより#10
    Опубликовано: 7 лет назад
  • bakewell tart |raspberry and almond tart |as a plated dessert/afternoon tea treat #frommytinykitchen 5 лет назад
    bakewell tart |raspberry and almond tart |as a plated dessert/afternoon tea treat #frommytinykitchen
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Не яблоки! Извините, что так похожи! Зеленый яблочный пирог / Корейская уличная еда 3 года назад
    Не яблоки! Извините, что так похожи! Зеленый яблочный пирог / Корейская уличная еда
    Опубликовано: 3 года назад
  • Это проще, чем вы думаете! Идеальные заварные пирожные, которые тают во рту! 1 год назад
    Это проще, чем вы думаете! Идеальные заварные пирожные, которые тают во рту!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Яблочный пирог с заварным кремом | HidaMari Cooking 6 лет назад
    Яблочный пирог с заварным кремом | HidaMari Cooking
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Triple Matcha Custard Pie 3 года назад
    Triple Matcha Custard Pie
    Опубликовано: 3 года назад
  • Удивите своих гостей на Рождество! Праздничное блюдо всего за 10 минут! 3 недели назад
    Удивите своих гостей на Рождество! Праздничное блюдо всего за 10 минут!
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Soft Berry Sponge Cheesecake Recipe with Vanilla Chantilly Cream 9 лет назад
    Soft Berry Sponge Cheesecake Recipe with Vanilla Chantilly Cream
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Vanilla Pecan Tart: How To Make French Pastry Like A Chef | How To Cuisine 4 года назад
    Vanilla Pecan Tart: How To Make French Pastry Like A Chef | How To Cuisine
    Опубликовано: 4 года назад
  • 4 Delicious Mini Tart Recipes 4 года назад
    4 Delicious Mini Tart Recipes
    Опубликовано: 4 года назад
  • Carrot Coconut Tarts Recipe 9 лет назад
    Carrot Coconut Tarts Recipe
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Tarta Moderna de Limón y Merengue Suizo / Modern Lemon Tart and Swiss Meringue 5 лет назад
    Tarta Moderna de Limón y Merengue Suizo / Modern Lemon Tart and Swiss Meringue
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Рецепт заварного крема с сыром маття + дипломатический крем 2 года назад
    Рецепт заварного крема с сыром маття + дипломатический крем
    Опубликовано: 2 года назад
  • Chocolate Caramel Tartlets – Bruno Albouze 6 лет назад
    Chocolate Caramel Tartlets – Bruno Albouze
    Опубликовано: 6 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5