У нас вы можете посмотреть бесплатно Lemon Rose Tart. How to Pipe Realistic Rose? Lemon Curd Filling, Piping Tips and Technique или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this challenge, the original lemon filling was made into a "lemon rose that can piped out three-dimensional lines." After many experiments and adjustments, the final product looks like a yellow rose with a golden luster. It tastes sweet and sour and has a full lemon aroma. It is paired with crisp and crispy tart crust, a beautiful "rose lemon tart". Done 🍋 Detailed recipe: https://ciao.kitchen/lemon-rose-tart/ Crispy and sweet tart crust(four tart crust, 8cm diameter) 90 g unsalted butter 38 g granulated sugar 30 g whole egg 150 g cake or all-purpose flour 38 g almond flour, a pinch of salt Rose lemon filling (made for piping) 110 g granulated sugar 200 g whole egg 110 g freshly squeezed lemon juice 2 tbsp lemon zest 12 g cornstarch 2 gelatin sheet(about 5g) 150 g unsalted butter #lemon tart #lemon rose tart #rose piping ----------------------------------------- follow Ciao! Kitchen to see more audio-visual recipes, cooking science and baking skills sharing! Facebook: / myciaokitchen Instagram: / ciao_kitchen Website: https://ciao.kitchen/ -----------------------------------------