• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

What Is Fermentation and How Does It Work? | Successful Fermentation Tips | Esco Lifesciences скачать в хорошем качестве

What Is Fermentation and How Does It Work? | Successful Fermentation Tips | Esco Lifesciences 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
What Is Fermentation and How Does It Work? | Successful Fermentation Tips | Esco Lifesciences
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: What Is Fermentation and How Does It Work? | Successful Fermentation Tips | Esco Lifesciences в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно What Is Fermentation and How Does It Work? | Successful Fermentation Tips | Esco Lifesciences или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон What Is Fermentation and How Does It Work? | Successful Fermentation Tips | Esco Lifesciences в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



What Is Fermentation and How Does It Work? | Successful Fermentation Tips | Esco Lifesciences

What is Fermentation? Fermentation is the metabolic process where microorganisms consume carbohydrates like glucose or starch to produce alcohol or acid. It was initially developed to stabilize and preserve perishable food but is now also used to further improve the nutritional and functional traits of certain foods. Examples of fermented foods are: • Cheese • Beer and Wine • Kimchi What are the two main types of fermentation? Alcoholic fermentation, also called ethanol fermentation, is a type of fermentation in which the products are ethanol and carbon dioxide. It is performed by yeast species specifically Saccharomyces for the production of alcoholic drinks such as beer and wine, as well as foods such as bread. Lactic acid fermentation breaks down sugars, producing energy in the form of ATP. This process is so named because lactic acid is a byproduct of this reaction. A typical example of lactic acid fermentation is making yogurt by the bacteria, Lactobacillus. What is the process of fermentation? The fermentation process starts with glucose, a simple sugar that undergoes glycolysis to produce pyruvate. Pyruvate will then be converted to ethanol with the use of yeast (for alcoholic fermentation) or lactic acid with the use lactic acid bacteria (for lactic acid fermentation). How to perform a successful fermentation? From employing the appropriate working space during sample preparation and fermentation procedures to storing the involved microorganisms properly, fermentation requires ideal working conditions and environment. Here are the laboratory equipment that is needed to set the fermentation up for success. Cultivation and Storage of Microorganisms Esco Isotherm® Forced and Natural Convection Laboratory Incubators are used to culture: • Saccharomyces at 30°C to 35.0°C • Lactobacillus at 37°C These laboratory incubators are crucial for maintaining the optimum temperature and conditions for the microorganisms to flourish. Esco Refrigerators and Freezers are used to store: • Saccharomyces at -20°C or -80°C (for long-term) • Lactobacillus at 4°C A -80°C lab freezer is the best storage equipment for a pure liquid culture of yeast while probiotic bacteria strains can be kept at 4°C in culture. Sample Preparation and Aseptic Techniques Esco Laminar Flow Cabinets are used for the safe handling of microorganisms and for avoiding cross-contamination. It is designed to facilitate the aseptic transfer and smear of probiotic bacteria and yeasts onto solid media. Fermentation is a well-known natural process used by humanity for thousands of years. It is not only useful in food manufacturing but also encompasses the production of desirable products such as the generation of fuel from vegetable sources and more. And as the world progress for future discoveries in the science of fermentation, so are the technologies. To find out more about Esco Lifesciences’ products, visit our website: http://www.escolifesciences.com Explore Esco Lifesciences’ solutions for Food and Beverage industry: https://bit.ly/FoodandBeverageSolution Download Esco Lifesciences' newsletters for FREE: https://bit.ly/EscoLifesciencesNewsle... Watch Esco Lifesciences' Corporate Video:    • Discover Esco | A Corporate Video | Esco L...   ---------------------------------------------------------------------------------------- The Esco Lifesciences Group, headquartered in Singapore, is building a synergistic ecosystem of life science tools, diagnostics, therapeutics, and technologies to help improve human lives. Subscribe to our channel: http://bit.ly/EscoLifeSciences  Get on the social swing and follow us on these sites to learn more about our products and services: Facebook:   / escolifesciences   Instagram:   / escolifesciences   Twitter:   / escolifesci   LinkedIn:   / esco-micro-pte-ltd   TikTok:   / escolifesciences   #Fermentation #FermentedFoods #Bread #Sourdough #Kombucha #Yeast #Lactobacillus #FermentationTips #Food #EscoLifesciences #EscoScientific #EscoCares #Esco

Comments
  • Биопереработка. Часть 1: Ферментация 12 лет назад
    Биопереработка. Часть 1: Ферментация
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Что такое лактоферментация? 3 года назад
    Что такое лактоферментация?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Fermentation 7 лет назад
    Fermentation
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Yeast Fermentation Under the Microscope 5 лет назад
    Yeast Fermentation Under the Microscope
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Что такое ферментированные продукты? 4 года назад
    Что такое ферментированные продукты?
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Science of Fermentation: Lactofermentation 4 года назад
    The Science of Fermentation: Lactofermentation
    Опубликовано: 4 года назад
  • Процедура посева в четырех квадрантах: как правильно засеять чашку Петри для получения изолирован... 3 года назад
    Процедура посева в четырех квадрантах: как правильно засеять чашку Петри для получения изолирован...
    Опубликовано: 3 года назад
  • 5 вещей, которые я хотел бы знать, когда начал заниматься ферментацией 1 год назад
    5 вещей, которые я хотел бы знать, когда начал заниматься ферментацией
    Опубликовано: 1 год назад
  • Ферментация дрожжей и сахара — The Sci Guys: Наука дома 9 лет назад
    Ферментация дрожжей и сахара — The Sci Guys: Наука дома
    Опубликовано: 9 лет назад
  • The beneficial bacteria that make delicious food - Erez Garty 9 лет назад
    The beneficial bacteria that make delicious food - Erez Garty
    Опубликовано: 9 лет назад
  • ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов 1 месяц назад
    ДНК создал Бог? Самые свежие научные данные о строении. Как работает информация для жизни организмов
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 11 наиболее распространенных методов и приемов консервации 2 года назад
    11 наиболее распространенных методов и приемов консервации
    Опубликовано: 2 года назад
  • How We Figured Out Fermentation 5 лет назад
    How We Figured Out Fermentation
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Почему средневековое железо никогда не ржавело, а ваше умирает через 2 года 1 месяц назад
    Почему средневековое железо никогда не ржавело, а ваше умирает через 2 года
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Самовыпилилась из-за этой мелочи!? Вот почему ВСЕ детали важны! Даже такие маленькие... МВ 142 1 день назад
    Самовыпилилась из-за этой мелочи!? Вот почему ВСЕ детали важны! Даже такие маленькие... МВ 142
    Опубликовано: 1 день назад
  • Процесс ферментации — три важнейших этапа ферментации овощей 2 года назад
    Процесс ферментации — три важнейших этапа ферментации овощей
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Guide to Lacto-Fermentation: How To Ferment Nearly Anything 6 лет назад
    The Guide to Lacto-Fermentation: How To Ferment Nearly Anything
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Anaerobic Respiration and Fermentation 5 лет назад
    Anaerobic Respiration and Fermentation
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Процесс ферментации: гликолиз, молочная кислота и спирт 3 года назад
    Процесс ферментации: гликолиз, молочная кислота и спирт
    Опубликовано: 3 года назад
  • The 4 Easiest Ways to Get Into Fermentation 2 года назад
    The 4 Easiest Ways to Get Into Fermentation
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5