• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

lIQUID SOURDOUGH STARTER - all secrets - how to create and maintain it скачать в хорошем качестве

lIQUID SOURDOUGH STARTER - all secrets - how to create and maintain it 5 years ago

lievito madre

pasta madre

levain

sourdough

licoli

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
lIQUID SOURDOUGH STARTER - all secrets - how to create and maintain it
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: lIQUID SOURDOUGH STARTER - all secrets - how to create and maintain it в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно lIQUID SOURDOUGH STARTER - all secrets - how to create and maintain it или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон lIQUID SOURDOUGH STARTER - all secrets - how to create and maintain it в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



lIQUID SOURDOUGH STARTER - all secrets - how to create and maintain it

To create a liquid mother yeast you will need: ° 100g Molino Pasini wholemeal Primitive Flour (14g proteins) 100g water at 55 ° Mix 2 minutes and leave 24h at 28 °. The following day you will need: ° 100g yeast from the day before ° 100g Molino Pasini Panettone Flour (380W 13.5 g protein) 100g water at 35 ° Mix the three ingredients and leave 24 hours at 28 °. The following day you will need: ° 100g yeast from the day before ° 100g Molino Pasini Panettone Flour (380W 13.5g protein) 100g water at 35 ° Mix the three ingredients and leave 24 hours at 28 °. Repeat this last refreshment for 15 days trying to always refresh at the same time. After 20 days your Liquid Mother Yeast is ready. For Baking: ° 100g yeast ° 100g Molino Pasini Panettone Flour (380W 13.5g protein) 100g water at 35 ° Mix, wait for doubling at 28 ° and make bread. For maintenance: ° 100g yeast ° 100g Panettone flour Molino Pasini (380W 13.5g protein) 100g water at 35 ° Mix, wait until it reaches halfway through doubling at 28 ° and refrigerate at 4-8 °. See you next video! THE PRODUCTS I USE: https://www.amazon.it/shop/ianspampat... CONSULTANCY & CONTACTS 📩 Business Mail - [email protected] MY FLOURS: https://www.molinopasini.com/e-shop FOLLOW ME FACEBOOK:   / ianspampatti.it   INSTAGRAM: https://www.instagram.com/ianspampatt... YOUTUBE:    / @ianspampatti   WEB: https://www.ianspampatti.it/

Comments
  • Everything you need to know about sourdough starter from A to Z. For beginners. 11 months ago
    Everything you need to know about sourdough starter from A to Z. For beginners.
    Опубликовано: 11 months ago
    102314
  • LICOLI rinfresco, conservazione, utilizzo 3 years ago
    LICOLI rinfresco, conservazione, utilizzo
    Опубликовано: 3 years ago
    50005
  • I SEGRETI DELLA PASTA MADRE IN ACQUA - TOP SECRET❗️ 4 years ago
    I SEGRETI DELLA PASTA MADRE IN ACQUA - TOP SECRET❗️
    Опубликовано: 4 years ago
    126288
  • Lievito madre con sola acqua e farina come farlo in casa in modo semplicissimo svelati i segreti 4 years ago
    Lievito madre con sola acqua e farina come farlo in casa in modo semplicissimo svelati i segreti
    Опубликовано: 4 years ago
    162137
  • 18 Sourdough Basics YOU Should Know 4 months ago
    18 Sourdough Basics YOU Should Know
    Опубликовано: 4 months ago
    730658
  • LIEVITO MADRE - COME CREARLO a casa con solo acqua e farina 1 year ago
    LIEVITO MADRE - COME CREARLO a casa con solo acqua e farina
    Опубликовано: 1 year ago
    5141
  • КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya 3 years ago
    КАК СДЕЛАТЬ ЗАКВАСКУ ДЛЯ ВЫПЕКАНИЯ ХЛЕБА /ЗАКВАСКА НА РЖАНОЙ МУКИ @obovsemsmarusya
    Опубликовано: 3 years ago
    2131618
  • ХЛЕБ НА ЗАКВАСКЕ, ПОДРОБНЫЙ РЕЦЕПТ 🌺 EASY SOURDOUGH BREAD 🌺 @Amond 1 year ago
    ХЛЕБ НА ЗАКВАСКЕ, ПОДРОБНЫЙ РЕЦЕПТ 🌺 EASY SOURDOUGH BREAD 🌺 @Amond
    Опубликовано: 1 year ago
    556649
  • Vi mostro come ho creato il lievito madre liquido (licoli) in una settimana. 5 years ago
    Vi mostro come ho creato il lievito madre liquido (licoli) in una settimana.
    Опубликовано: 5 years ago
    38991
  • LA RICETTA DEL PANE FATTO IN CASA PIÙ BUONO E COMODO DA REALIZZARE – è facile e pieno di bolle | DZ 1 year ago
    LA RICETTA DEL PANE FATTO IN CASA PIÙ BUONO E COMODO DA REALIZZARE – è facile e pieno di bolle | DZ
    Опубликовано: 1 year ago
    826153

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS