У нас вы можете посмотреть бесплатно Tteokbokki (Spicy Rice Cakes) | Korean street snacks или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Tteokbokki is delicious anytime ✤ Ingredients (2 servings) 2 mochi rice cakes, 8 sausages, 6 potato dumplings, green onion, 2 fish cakes, 1 kelp ✤ Seasoning (rice spoon metering) Fine Red Pepper 1, Gochujang 1, Soy Sauce 1, Oligosaccharide 1, Sugar 1.5 tablespoon, water (600ml) ✤ making ① Slice the fish cake into the size of rice cake. ② Cut green onions into circles. ③ Mix the seasoning with 600ml of water in a pan. ④ Add kelp, rice cake, sausage, fish cake, and green onions. ⑤ Take out the kelp. ⑥ When the water is cooked, add the dumplings and cook them. ⑦ Turn off the lights when the dumplings are ripe and the water is ready. ✤ TIP ① Rice cakes should be made with thin rice cakes so that the seasoning is well infused. ② Don't boil potato dumplings because they spread quickly ③ Turn off the heat when the soup is cooked. #Tteokbokki #Spicy Rice Cakes #Korean street snacks #Easy Recipe #Simple Recipe