У нас вы можете посмотреть бесплатно Bunsik-style tteokbokki 🎉 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#StirFriedRiceCake #Tteokbokki #Bunsik Finally! The recipe for tteokbokki is here! The perfectly balanced sauce for tteokbokki is what you’ve always craved! The secret recipe for fritters is coming up next ==================================== Tteokbokki [Ingredients] Tteokbokki Rice cake 4 cup (400g) Wheat flour cake 4 cup (400g) Square fish cake 4 sheets (160g) Cabbage 2 cup (160g) Green onion 3 cup (240g) Water 1L 3 hard-boiled eggs *Sauce Red chili paste 1/3 cup (80g) Dark soy sauce 1/3 cup (50g) Fine red pepper powder 1/3 cup (30g) Coarse red pepper powder 1/3 cup (20g) Brown sugar 1/3 cup (70g) MSG 1/2 tbsp (5g) [Directions] 1. Cut the green onion diagonally or slice in half and cut into long pieces. 2. Cut the cabbage and fish cake into bite sizes. 3. Add water, dark soy sauce, brown sugar, red chili paste, coarse red pepper powder, fine red pepper powder, green onion, and cabbage to a pot and let boil. 4. Lightly rinse the rice cake and wheat flour cake under water. 5. Once the sauce boils, add hard-boiled eggs, rice cake, and wheat flour cake and continue cooking. 6. Add MSG if desired. 7. When the sauce boils again, add fish cake. 8. Continue cooking until the sauce gains desired consistency.