• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

French Royal Chocolate Cake | Royal Au Chocolat | French Recipe скачать в хорошем качестве

French Royal Chocolate Cake | Royal Au Chocolat | French Recipe 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
French Royal Chocolate Cake | Royal Au Chocolat | French Recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: French Royal Chocolate Cake | Royal Au Chocolat | French Recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно French Royal Chocolate Cake | Royal Au Chocolat | French Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон French Royal Chocolate Cake | Royal Au Chocolat | French Recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



French Royal Chocolate Cake | Royal Au Chocolat | French Recipe

This is one of the most popular cakes in France. The dessert is also called “Versaillais” or “Trianon.”  It is usually made in a round or rectangular form.  The cake itself is a three-layer dark chocolate mousse cake. The bottom layer is dacquoise – a meringue with added almond / hazelnut flour. It tastes like French macarons, but its texture is softer and moist. The middle layer is crunchy praline feuillantine that is made with crispy French crepes, praline paste. This layer is the most delicious one and a signature of Royal chocolate cake. The cake is topped with a creamy dark chocolate mousse that is based on whipping cream. Here I used 2 cake rings (16x4 CM). You can also use 1 cake ring(8 inches/20 cm). Ingredients Dacquoise Egg white - 125gm (4 egg white) Sugar - 35gm Powder sugar - 90gm Hazelnut powder - 75gm Cornstarch - 20gm  Crunchy Praline Feuillantine Milk chocolate - 40gm Praline paste - 70gm (Homemade recipe -    • Almond & Hazelnut Praline Paste | Praline ...  ) Feuilletine flakes - 50gm  (Homemade recipe -    • Feuilletine Flakes| Lacy Crepes | Pailleté...  ) Dark chocolate mousse Egg yolk - 100gm Dark chocolate - 300gm Cold Heavy cream or Whipping cream - 300gm Sugar - 150gm Water - 50gm Method Dacquoise In a bowl, add egg whites and whisk. Gradually add granulated sugar until slightly firm. Once the meringue is ready, add icing sugar/flour mixture and gently mix with a spatula. Transfer to a piping bag. Adjust a mousse cake mold. Pipe a spiral inside the mold placed on a baking sheet with the parchment paper or simply use a spoon. Preheat oven at 180°C for about 10mins. Bake at 180°C for about 10 to 12 mins. Let it cool and keep aside. Crunchy Praline Feuillantine Heat pan on medium flame. In a pan, add milk chocolate and praline paste. Melt it. Then add the praline mix into the feuillantine flakes and mix well. Keep aside. Dark chocolate mousse In a bowl add cold whipping cream and whip until firm. Close it with cling film and refrigerate until the next process is done. Heat a pan on medium flame and add dark chocolate and melt it. Keep aside and cool at room temperature. In a bowl add the egg yolks and whisk. Meanwhile, make the sugar syrup. When the sugar becomes the boiling point, immediately add the hot sugar syrup into the egg yolk and whisk continuously until it becomes creamy. Add the melted dark chocolate and gently mix well. Gradually add the cold whipped cream and mix gently. Transfer the mousse into the piping bag. Assemble the cake. Refrigerate for at least 3 to 4 hours. For best results keep overnight. Dust with cocoa powder, sugar powder. Enjoy! Tips Do not over whisk egg whites while making the dacquoise. They have to be slightly firm to incorporate the nut flour. Spread the chocolate mousse well inside the mold, using a rubber spatula to avoid trapping air in the cake. If you are using cocoa mirror glaze - Once the cocoa mirror glaze is applied, use a bent metal spatula to remove the excess with a single pass over the top of the cake to avoid making marks. Store the decorated cake for 2 to 3 days in the fridge. Take the dessert out of the fridge about 20 minutes before tasting (the cold temperature alters the taste of chocolate).

Comments
  • Chocolate Royal - Trianon 6 лет назад
    Chocolate Royal - Trianon
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Chocolate Royal -Trianon | Chocolate Mousse Cake | Royal Au Chocolat | Bake and Toss 4 года назад
    Chocolate Royal -Trianon | Chocolate Mousse Cake | Royal Au Chocolat | Bake and Toss
    Опубликовано: 4 года назад
  • ГОТУЮ ВАРЕНИЧКИ🥟🥟🥟 Трансляция закончилась 14 часов назад
    ГОТУЮ ВАРЕНИЧКИ🥟🥟🥟
    Опубликовано: Трансляция закончилась 14 часов назад
  • Бывший королевский шеф-повар поделился рецептом шоколадного торта ко дню рождения королевы 4 года назад
    Бывший королевский шеф-повар поделился рецептом шоколадного торта ко дню рождения королевы
    Опубликовано: 4 года назад
  • Triple chocolate mousse cake 3 года назад
    Triple chocolate mousse cake
    Опубликовано: 3 года назад
  • RECETTE TRIANON ou ROYAL au CHOCOLAT - MEILLEUR GÂTEAU au CHOCOLAT avec Aurélien Cohen 6 лет назад
    RECETTE TRIANON ou ROYAL au CHOCOLAT - MEILLEUR GÂTEAU au CHOCOLAT avec Aurélien Cohen
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TORTE! 5 лет назад
    Professional Baker Teaches You How To Make CHOCOLATE TORTE!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Королевский шоколад (Трианон), САМЫЙ ЛУЧШИЙ шоколадный торт! 4 года назад
    Королевский шоколад (Трианон), САМЫЙ ЛУЧШИЙ шоколадный торт!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Homemade Hazelnut Praline | Pastry 101 | Easy step-by-step 4 года назад
    Homemade Hazelnut Praline | Pastry 101 | Easy step-by-step
    Опубликовано: 4 года назад
  • Шоколадный мусс, который я приготовила для королевы в замке Балморал! 5 лет назад
    Шоколадный мусс, который я приготовила для королевы в замке Балморал!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Малина Шоколад Кекс / 라즈베리 초콜릿 케이크 я На В Таблица я 온 더 테이블 5 лет назад
    Малина Шоколад Кекс / 라즈베리 초콜릿 케이크 я На В Таблица я 온 더 테이블
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 초콜릿 무스 케이크 Trianon(Royal) cacao (Inspirée par Cédric Grolet) SUB EN/FR 4 года назад
    초콜릿 무스 케이크 Trianon(Royal) cacao (Inspirée par Cédric Grolet) SUB EN/FR
    Опубликовано: 4 года назад
  • The Perfect Chocolate Cake by Chef Dominique Ansel 5 лет назад
    The Perfect Chocolate Cake by Chef Dominique Ansel
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Никто не верит, что это съедобно! 🎄 Самые красивые рождественские свечи 3 дня назад
    Никто не верит, что это съедобно! 🎄 Самые красивые рождественские свечи
    Опубликовано: 3 дня назад
  • Recette du Trianon ou Royal au Chocolat 8 лет назад
    Recette du Trianon ou Royal au Chocolat
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Praline Chocolate Mousse Cake 3 года назад
    Praline Chocolate Mousse Cake
    Опубликовано: 3 года назад
  • Recette du Trianon ou Royal chocolat - Recette par Chef Sylvain 9 лет назад
    Recette du Trianon ou Royal chocolat - Recette par Chef Sylvain
    Опубликовано: 9 лет назад
  • How To Make Mousse Filled Chocolate Christmas Baubles by Cupcake Savvy's Kitchen 10 лет назад
    How To Make Mousse Filled Chocolate Christmas Baubles by Cupcake Savvy's Kitchen
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Французские конфеты ТРЮФЕЛЬ. Традиционные шоколадные сладости на рождество 4 года назад
    Французские конфеты ТРЮФЕЛЬ. Традиционные шоколадные сладости на рождество
    Опубликовано: 4 года назад
  • Мастер-класс: Торт-антреме «Тирамису» │ Глазурь, кремё, мусс │ Серия рецептов выпечки: от классик... 1 год назад
    Мастер-класс: Торт-антреме «Тирамису» │ Глазурь, кремё, мусс │ Серия рецептов выпечки: от классик...
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5