• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

[What do we eat today?] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu скачать в хорошем качестве

[What do we eat today?] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu 4 years ago

Parmigiana

Sicilian Food

가지요리

가지요리 레시피

시칠리아

시칠리아 음식

이탈리아 음식

파미자나

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
[What do we eat today?] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: [What do we eat today?] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно [What do we eat today?] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон [What do we eat today?] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



[What do we eat today?] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu

[What do we eat today] How to make a Parmigiana | Traditional Sicilian Menu #Sicilianfood #Parmigiana #Italianfood Kotalian's Recipe | 코탈리안의 레시피 It is a Sicilian(Italian) dish that is fried with sliced aubergine and layered with cheese and tomato sauce and baked in an oven. It comes from southern Italy and Sicily. It's one of Kotalian's favourite menus! If you are a big fan of aubergine, highly recommend this menu! It takes a long time to fry aubergines and boil tomato sauce for a long time, but it's a delicious and gourmet food that you would love! In this video, we used about 400-450 grams of aubergines (4 aubergines). Tomato Passata refers to tomato puree. This is the sauce which does not contain the seed and the tomato skins. Using Passata is very convenient because the sauce can be ready pretty quicker (1.5 - 2 hours) than using the peeled tomato cans (2 - 2.5hrs). The tomato pasta sauce which contains herbs or any other seasonings is not recommended. It's better to use tomato sauce which is close to the natural tomato sauce. If you are going to use the peeled tomato cans, gently crush it and boil it for about 2 hours. *Based on 4 aubergines of 400-450g - 6 servings [Tomato Sauce] 4 cans of peeled tomato cans (4 x 500g) or 1,700g of tomato passata 1/2 onion 2 pieces of garlic 5g of salt 20g of sugar or 70g of white wine 5 tsp olive oil [Toppings and Other Materials] Parmigiano or Parmesan Cheese Mozzarella cheese 300ml Vegetable oil

Comments
  • The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made 4 months ago
    The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made
    Опубликовано: 4 months ago
    442634
  • [What do we eat today?] Cannoli Siciliani Recipe | Crunchy Pastry with Creamy Ricotta 4 years ago
    [What do we eat today?] Cannoli Siciliani Recipe | Crunchy Pastry with Creamy Ricotta
    Опубликовано: 4 years ago
    1999
  • Analytical Writing in 3 Simple Steps 2 years ago
    Analytical Writing in 3 Simple Steps
    Опубликовано: 2 years ago
    139320
  • Surgical Knot Tying 10 years ago
    Surgical Knot Tying
    Опубликовано: 10 years ago
    1022426
  • How to make a 15-minute research presentation 2 years ago
    How to make a 15-minute research presentation
    Опубликовано: 2 years ago
    22178
  • 에어프라이어로 만드는 라자냐 ㅣ 전통 볼로네제 스타일! 4 years ago
    에어프라이어로 만드는 라자냐 ㅣ 전통 볼로네제 스타일!
    Опубликовано: 4 years ago
    151722
  • АЗУ ПО-ТАТАРСКИ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия 3 years ago
    АЗУ ПО-ТАТАРСКИ - рецепт от шефа Бельковича | ПроСто кухня | YouTube-версия
    Опубликовано: 3 years ago
    1487265
  • Гуляш из говядины! Что приготовить на ужин. Идеальное Блюдо для вкусного ужина. Гуляш с подливкой. 8 months ago
    Гуляш из говядины! Что приготовить на ужин. Идеальное Блюдо для вкусного ужина. Гуляш с подливкой.
    Опубликовано: 8 months ago
    243549
  • How To Use Mendeley 2025 (Including Web Importer & Cite) - Full Tutorial With Examples 1 year ago
    How To Use Mendeley 2025 (Including Web Importer & Cite) - Full Tutorial With Examples
    Опубликовано: 1 year ago
    388381
  • The Best Lasagna You'll Ever Make (Restaurant-Quality) | Epicurious 101 1 year ago
    The Best Lasagna You'll Ever Make (Restaurant-Quality) | Epicurious 101
    Опубликовано: 1 year ago
    1265014

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS