У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] How To Prepare Kazunoko (Herring Roe) | Japanese Osechi Cuisine by Chef Murata или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Make your home cooking taste like a pro! Learn how to make a delicious dish from professional chefs. If you like this video, please hit the "Like" button and subscribe to our channel. This time, Chef Murata of Kikunoi in Kyoto showed us how to prepare kazunoko (herring roe) for New Year's osechi cuisine. Ingredients 250g herring roe 500cc sake 50cc light soy sauce 50cc mirin 10g dried bonito flakes striped bonito -------------------------------------------------------------------------------------------------- Kikunoi https://kikunoi.jp/kikunoiweb/Honten/... Gourmet Studio FOOVER (Japanese only) https://foover.jp/ CUISINE KINDOM (Japanese only) https://cuisine-kingdom.com/ Instagram / gourmetstudio.foover Contact us below for any business inquiries! [email protected] -------------------------------------------------------------------------------------------------- Our cooking channel introduces friendly recipes and 'HOW TO COOK' tutorials directly shown by professional chefs in Japan - presented by Gourmet Studio FOOVER and CUISINE KINGDOM. #kikunoi #japanesefood #osechi