• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chili smothered over lazy tofu, downed with rice скачать в хорошем качестве

Chili smothered over lazy tofu, downed with rice 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chili smothered over lazy tofu, downed with rice
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chili smothered over lazy tofu, downed with rice в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chili smothered over lazy tofu, downed with rice или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chili smothered over lazy tofu, downed with rice в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chili smothered over lazy tofu, downed with rice

Do you like tofu? Are you lazy? Tofu is obviously one of the world's great ingredients, but I mean... making it at home can undeniably be a rough project. This dish - lazy tofu - dramatically simplifies the process by nixing the whole tofu-making part. 0:00 - The problem with homemade tofu 0:45 - Introducing Lazy Tofu 1:48 - How to Make Lazy Tofu 4:30 - Lazy Tofu Chili 6:18 - How to Enjoy Lazy Tofu LAZY TOFU Soybeans, 200g Water, 1L Hearty green vegetable, e.g. baby napa, collards, or kale, 750g Lard (or your oil of choice), 2 tbsp. For frying Seasoning: Salt, 1 tsp Sugar, 1 tsp Chicken bouillon powder (鸡粉), 2 tsp MSG (味精), ½ tsp White pepper powder, ¼ tsp Rinse the soybeans, then soak with cool water in the fridge overnight. Transfer the soaked soybeans to a blender, and blend with the one liter of water. You will likely need to work it in two batches. Set aside. Boil your vegetable of choice until completely soft and a chopstick can easily poke through it. For baby napa, this takes about five minutes. Rinse with cool water, and once cool enough to handle, squeeze out the excess liquid. Transfer the vegetable over to a chopping board and finely mince (~1/2 cm). Squeeze the minced vegetable one more time for good measure, and set aside. In a wok (or any carbon steel, cast iron, or non-stick vessel), over a high flame toss in the lard (or oil). Give it a swirl, then add in the blended soybeans. Get everything up to a rapid boil. You will need to boil this for at least ten minutes to cook out the lectins in the soybeans. If it is reducing too fast, add in a bit more water as you go. Stir quite often, so as to avoid sticking. Once the mixture is thick and starting to ‘burble’, swap the flame to medium and add in the chopped vegetables. Cook for 1-2 minutes, and season. CHILI OIL TOPPING Smoked larou (腊肉) - or - country bacon, 20g - or - bacon, 50g Oil, preferably caiziyou, 1/3 cup Garlic, 2 cloves, minced Ginger, ½ inch, minced A fermented chili sauce – e.g. Laoganma ‘Pickled Chili’ (糟辣剁椒), Hunan ‘Chopped Chili’ (剁椒), Sambal Oelek – 3 tbsp, minced Optional, for color: a red, fragrant chili powder – e.g. Shaanxi Qinjiao (秦椒), Kashmiri chili powder, Gochugaru – ½ tbsp White pepper powder, ¼ tsp Dark Chinese vinegar (陈醋/香醋), 1 tsp If working from ‘standard’ western bacon, slice it into ½ cm pieces and add to your wok together with a couple tablespoons of water. Boil the water away over a high flame, then swap the flame to medium-low. Cook the bacon pieces until crispy, and the grease has rendered out. Evaluate the oil – this amount of bacon will likely have rendered out about two tablespoons, so supplement with four more tablespoons and continue the recipe. If working from larou or a country bacon, finely mince and fry in the ~1/3 cup of oil for about two minutes. Still on a medium-low flame, add in the garlic and the ginger and fry until fragrant, ~1 minute. Add in the chili sauce, and fry for ~2 minutes, or until the oil is stained. Add in the optional chili powder, and after a quick fry, season with the white pepper and the vinegar. CHILI OIL TOPPING, VEG VERSION Oil, preferably caiziyou, 1/3 cup Garlic, 2 cloves, minced Ginger, ½ inch, minced A fermented chili sauce – e.g. Laoganma ‘Pickled Chili’ (糟辣剁椒), Hunan ‘Chopped Chili’ (剁椒), Sambal Oelek – 3 tbsp, minced Optional, for color: a red, fragrant chili powder – e.g. Shaanxi Qinjiao (秦椒), Kashmiri chili powder, Gochugaru – ½ tbsp Zhacai (榨菜), Sichuan Preserved Vegetable, 40g (half pack) White pepper powder, ¼ tsp Dark Chinese vinegar (陈醋/香醋), 1 tsp Fry the garlic and the ginger in the 1/3 cup of oil over a medium-low flame, until fragrant, ~1 minute. Add in the chili sauce, and fry for ~2 minutes, or until the oil is stained. Add in the Zhacai and the optional chili powder, fry for ~30 seconds. Season with the white pepper and vinegar. ______ And check out our Patreon if you'd like to support the project!   / chinesecookingdemystified   Outro Music: คิดถึงคุณจัง by ธานินทร์ อินทรเทพ Found via My Analog Journal (great channel):    • Live Stream: Favourite B-Side Tracks  

Comments
  • Buddha's Delight smothered over Crispy Noodles 3 года назад
    Buddha's Delight smothered over Crispy Noodles
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рис с чили и тофу: инициатива по интеграции обеденного меню 3 года назад
    Рис с чили и тофу: инициатива по интеграции обеденного меню
    Опубликовано: 3 года назад
  • Sichuan Tofu Rice, Douhuafan, from scratch (豆花饭) 6 лет назад
    Sichuan Tofu Rice, Douhuafan, from scratch (豆花饭)
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 12 кухонных лайфхаков, о которых вы мечтали узнать раньше 5 дней назад
    12 кухонных лайфхаков, о которых вы мечтали узнать раньше
    Опубликовано: 5 дней назад
  • Самый простой рецепт настоящего китайского жареного риса с яйцом, который вы когда-либо приготовите! 12 дней назад
    Самый простой рецепт настоящего китайского жареного риса с яйцом, который вы когда-либо приготовите!
    Опубликовано: 12 дней назад
  • 'Western' food in Asia: Fried Spaghetti across three countries 2 года назад
    'Western' food in Asia: Fried Spaghetti across three countries
    Опубликовано: 2 года назад
  • Miso Soup | Kenji's Cooking Show 4 года назад
    Miso Soup | Kenji's Cooking Show
    Опубликовано: 4 года назад
  • 姜黄,咖喱的重要调味料【滇西小哥】 2 года назад
    姜黄,咖喱的重要调味料【滇西小哥】
    Опубликовано: 2 года назад
  • Я перепробовала все способы приготовления хрустящего тофу. Этот — лучший. 1 год назад
    Я перепробовала все способы приготовления хрустящего тофу. Этот — лучший.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Оригинальная лапша Хакка (腌面) 2 года назад
    Оригинальная лапша Хакка (腌面)
    Опубликовано: 2 года назад
  • 🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем) 3 года назад
    🤤 Ваше новое любимое блюдо из тофу гарантировано. (Тофу с солью и перцем)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Хрустящий рис с острой начинкой. 3 года назад
    Хрустящий рис с острой начинкой.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Tofu selber machen nach traditioneller japanischer Art  - erklärt von Mariko Kaufmann 5 лет назад
    Tofu selber machen nach traditioneller japanischer Art - erklärt von Mariko Kaufmann
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Чэндуская томатно-яичная лапша 1 месяц назад
    Чэндуская томатно-яичная лапша
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Изысканная еда из КАМНЯ: тофу с лаймом 3 года назад
    Изысканная еда из КАМНЯ: тофу с лаймом
    Опубликовано: 3 года назад
  • 24 часа камбоджийской уличной еды в Пномпене!! Кхмерская лапша + ЛУЧШИЙ завтрак в Камбодже! 2 года назад
    24 часа камбоджийской уличной еды в Пномпене!! Кхмерская лапша + ЛУЧШИЙ завтрак в Камбодже!
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Garlic Paste So You Don't Spend More — One That Lasts for Months! | Nancy Home 1 час назад
    How to Make Garlic Paste So You Don't Spend More — One That Lasts for Months! | Nancy Home
    Опубликовано: 1 час назад
  • The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面) 2 года назад
    The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как приготовить лучший вегетарианский чили в вашей жизни 4 года назад
    Как приготовить лучший вегетарианский чили в вашей жизни
    Опубликовано: 4 года назад
  • Jingpo Rice Balls. American Supermarket Ingredients. (rare technique) 3 дня назад
    Jingpo Rice Balls. American Supermarket Ingredients. (rare technique)
    Опубликовано: 3 дня назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5