• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面) скачать в хорошем качестве

The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面) 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The 1500 year old sourdough that powers Dim Sum (老面)

0:00 - Why Every Char Siu Bao recipe is sort of wrong, ish 1:45 - Laomian is everywhere and nowhere 6:42 - The five Chinese sourdoughs 7:58 - Making fermented rice 10:02 - Making the starter 10:36 - Straight dough 11:51 - Northern style Mantou 14:42 - Flowering Mantou 16:36 - Read the written recipe and the notes, seriously INGREDIENTS For Laozao: Sticky rice (糯米) 200g Herbal yeast ball (甜酒曲) 1g (0.5% to the weight of dry rice) Water, 1 tbsp For the starter: Laozao from above (未灭活醪糟) 5g AP flour (中筋面粉) 30g Filtered water (纯净水) 15g - e.g. bottled water, water from the Brita For the basic fermented dough (发面面团): Starter from above (老面/面种) 22.5g AP flour (中筋面粉) 150g Water 70g (Note: in the video we doubled the doubled the quantity in order to make 4 of each kind of Mantou, for 8 total. Feel free to scale all of the quantities up) For the 'standard' mantou: Basic fermented dough from above (发面面团), 220g Salt, 1.5g (or ~1/4 tsp, i.e. 0.7% to the weight of the basic fermented dough) Sugar, 4.5g (or ~1/2 tbsp, i.e. 2%) Baking soda (小苏打), ~1.32g (or ~3/8 tsp, i.e. 0.6%) Water, 5g (~1 tsp). To mix with the baking soda For the flowering mantou: Basic fermented dough from above (发面面团), 220g Salt, 1.5g (or ~1/4 tsp, i.e. 0.7% to the weight of the basic fermented dough) Sugar, 30g (or ~2tbsp + 1 tsp, i.e. 20%) Baking soda (小苏打), ~1.32g (or ~3/8 tsp, i.e. 0.6%) Water, 5g (~1 tsp). To mix with the baking soda PROCESS, LAOZAO: Wash rice cooker and lid. Rinse your rice, add water to the requisite line in the rice cooker and soak for half hour, then cook. Once done, fluff up and let it cool down room temp or 35C. This will likely take ~1 hour. Shave out 1g yeast ball, press into a powder with back of spoon, then mix with 1 tbsp water. Sprinkle yeast ball mixture onto cooled down rice, mix well. Add room temperature water to loosen up rice if needed. Cover, let it ferment at a warm and clean place for 36hrs. PROCESS, STARTER Take out 5g fermented rice - aim for roughly half liquid, half rice. Mix thoroughly, then mix in the flour. Cover to fermented for 24hrs. Then the next day, begin feeding it every 24 hours. To do so, discard 40g and feed it with a mix of 15g water and 30g flour. Repeat every 24 hours. Continue for at least 3-4 days, or until it can double its size within 6-8 hours (ambient temperature around 26-30C). It may take longer if your climate is colder, so be patient and judge by the amount risen. Once the starter is live and active, you can maintain it just like a western sourdough by either feeding it daily, or keeping in the fridge and reviving it once every one or two weeks. PROCESS, BASIC FERMENTED DOUGH Mix the starter with water and break into small pieces. Then mix in flour, and press to combine into a ball. Cover with plastic bag to ferment till doubled in size and it has lots of small air holes inside, about 6-8 hours. PROCESS, STANDARD MANTOU Your fermented dough should be about 220g, give or take. Move to a work surface, add in salt and sugar, roughly knead them in. Mix the baking soda with water, then smear a bit onto the dough and start kneading. Repletely smear the baking soda mixture till finished and the dough is white and smooth. Divide into 4 even pieces. Take one piece, press down with bottom of palm, knead towards the center and form into a ball, then pinch the ball close. Work through the pieces. Put them into your proofing/steaming set up, and let them proof over 30C water for 1.5hrs (or longer, use the finger dent method shown in the video to check if it’s ready). Take out the rack/steamer with mantou, bring water to rapid boil, put the steamer back, cover and steam on high for 8 mins. Shut off the heat, let it sit for 2 mins before taking out. PROCESS, FLOWERING MANTOU Your fermented dough should be about 220g, give or take. Move to a work surface, add in salt and sugar, roughly knead them in. Mix the baking soda with water, then smear a bit onto the dough and start kneading. Repletely smear the baking soda mixture till finished and the dough is white and smooth. Roll it into ~20cm log, cleanly tear at the center to break into two pcs, then tear the two logs into half again, totally 4 evenish pieces. For the ones on the edge with one 'torn' opening, put the torn side facing up, gently press and shape the bun so that the torn side face upward. For the ones with two 'torn' openings, pinch close one side, then put the closed side down and gently shape, helping the 'tear' stay upward. Work through the pieces. Lay a dry towel on your steamer first, then put the mantou onto the dry towel in the steamer. Proof over 30C water for 1.5hrs (or longer, use the finger dent method shown in the video to check if it’s ready). Take out the rack/steamer with mantou, bring water to rapid boil, put the steamer back, cover and steam on high for 8 mins. Shut off the heat, let it sit for 2 mins before taking out.

Comments
  • Приготовление китайского сейтана 101 (ну, может быть, 201) 2 года назад
    Приготовление китайского сейтана 101 (ну, может быть, 201)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски? 9 месяцев назад
    Мощность закваски: что происходит, когда вы используете больше или меньше закваски?
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • 手把手教你蒸包子!这样蒸出来的包子又白又软,比早餐店买的还好吃【刘二姐美食】 3 года назад
    手把手教你蒸包子!这样蒸出来的包子又白又软,比早餐店买的还好吃【刘二姐美食】
    Опубликовано: 3 года назад
  • 5 советов, как приготовить идеальные булочки на пару (рецепт куриного бао) 3 года назад
    5 советов, как приготовить идеальные булочки на пару (рецепт куриного бао)
    Опубликовано: 3 года назад
  • 天然酵种馒头——不塌不酸,筋道扎实,个个标志!Sourdough Steamed Buns (Mantou) 4 года назад
    天然酵种馒头——不塌不酸,筋道扎实,个个标志!Sourdough Steamed Buns (Mantou)
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 4 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все! 2 года назад
    Из какой муки получается лучший хлеб? Я перепробовала все!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Путин отправил Патриарха Кирилла на фронт? / Шокирующее заявление властей 6 часов назад
    Путин отправил Патриарха Кирилла на фронт? / Шокирующее заявление властей
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Quick 3-Hour Cold Fermented Artisan Bread Recipe | with Tangzhong and Poolish 2 месяца назад
    Quick 3-Hour Cold Fermented Artisan Bread Recipe | with Tangzhong and Poolish
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • 天然酵母白饅頭 Sourdough steamed buns (Mantou) 2 года назад
    天然酵母白饅頭 Sourdough steamed buns (Mantou)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает 7 дней назад
    Я протестировал 7 рецептов на закваске: вот что действительно работает
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Anshun 4 года назад
    Anshun "Sourdough" Bao (安顺破酥包)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Сычуаньская лапша «Сладкая вода» 2 года назад
    Сычуаньская лапша «Сладкая вода»
    Опубликовано: 2 года назад
  • Лучший домашний пельмень — лучше, чем на вынос (димсам) 3 года назад
    Лучший домашний пельмень — лучше, чем на вынос (димсам)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине. 2 года назад
    Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине.
    Опубликовано: 2 года назад
  • ГУДКОВ: 10 часов назад
    ГУДКОВ: "На пороге. Я обязан вас предупредить!" Как дальше, что с "мирным планом", Путин (не)в форме
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Жидкое тесто за 3 минуты, чесночные лепешки :: Без дрожжей, без замеса, быстро и просто 2 года назад
    Жидкое тесто за 3 минуты, чесночные лепешки :: Без дрожжей, без замеса, быстро и просто
    Опубликовано: 2 года назад
  • Хрустящий рис с острой начинкой. 3 года назад
    Хрустящий рис с острой начинкой.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Meat Dragon (the lazy person's bao) 2 года назад
    Meat Dragon (the lazy person's bao)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов! 1 год назад
    Как проще и быстрее приготовить закваску без отходов и отходов!
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5