У нас вы можете посмотреть бесплатно Culatello di Zibello - english version или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It is produced from carefully selected local pig thighs, naturally seasoned in damp cellars for never less than 12 months. Buy it on http://www.parmashop.com Sweet and fragrant taste: "EXCELLENT" in the food guide "L'Espresso". Accompaniments: Culatello, in its magnificence, stands up to high-class and simple and common resources. We recommend the elegant and boisterous dry Malvasia or vintage Fortana, a red sparkling wine. To best keep culatello, wrap it up in a cloth, best if linen, and kept in a cool place which must not be a fridge which would deaden the taste. Accompanying Wine Culatello in its magnificence, is able to co-habitate with the highest personality, as well as with s imple and popular resources. We advise the elegant and cheeky dry Malvasia, or Fortana , a red wine slightly fizzy