У нас вы можете посмотреть бесплатно Simple fried potatoes and onion in a wok. Application of shallow frying. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The wok is among the most versatile cooking utensils in a home kitchen. People use woks for many different cooking functions, and one of the most frequent uses of wok is for shallow frying, which is a frying process that uses the minimum of cooking oil but still is able to do the job. In this video, the wok is fused or frying potatoes and onions to create the classic American home-fry potatoes that are normally fried in a deep fryer. The wok is ideal for shallow frying because of its bowl shape construction to allow stirring its contents without spillage. This method not only conserves consumption of cooking oil, but also creates food ingredients that are less oily.