У нас вы можете посмотреть бесплатно Why cornstarch is essential for stir-fry? Making sauces with cornstarch. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Sauces are important in cooking to create and enhance the flavor and texture of food ingredients. In stir-fry, making a good sauce is easy by using cornstarch, which is preferred over flour. Cornstarch is used in all kinds of cooking as a thickening agent in liquid-based foods. Cornstarch is preferred over flour in stir-fry due to its translucent property, whereas starch is generally opaque. Cornstarch is also a more effectively thickening agent than flour because it is nearly 100% starch whereas flour is half of this amount. In this video, I demonstrate two ways to use cornstarch as a thickening agent in stir-fry. Depending on the situation, I use both methods in my stir-fry cooking in the wok.