• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Vanishing Home Recipes: Nian Gao (Rice Cake) & Hainanese Yi Bua (Coconut Kueh) скачать в хорошем качестве

Vanishing Home Recipes: Nian Gao (Rice Cake) & Hainanese Yi Bua (Coconut Kueh) 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Vanishing Home Recipes: Nian Gao (Rice Cake) & Hainanese Yi Bua (Coconut Kueh)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Vanishing Home Recipes: Nian Gao (Rice Cake) & Hainanese Yi Bua (Coconut Kueh) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Vanishing Home Recipes: Nian Gao (Rice Cake) & Hainanese Yi Bua (Coconut Kueh) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Vanishing Home Recipes: Nian Gao (Rice Cake) & Hainanese Yi Bua (Coconut Kueh) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Vanishing Home Recipes: Nian Gao (Rice Cake) & Hainanese Yi Bua (Coconut Kueh)

How to make chewy nian gao that doesn't stick to your teeth? Or yi bua - a traditional Hainanese coconut kueh that not many people in Singapore know about? This Chinese New Year, home cooks Gladys Foo and her mother share their family recipes. 0:00 Making love letters (egg rolls) together - a CNY family tradition 0:54 Mrs Foo's Fried Nian Gao recipe 3:48 What is yi bua? 4:33 Gladys' and Mdm Ong's Yi Bua recipe For more, SUBSCRIBE to CNA INSIDER! https://cna.asia/insideryoutubesub Follow CNA INSIDER on: Instagram:   / cnainsider   Facebook:   / cnainsider   Website: https://cna.asia/cnainsider ********* MRS FOO'S NIAN GAO RECIPE Ingredients 350g glutinous rice flour 280g sugar 360ml room temperature boiled water 70g caramelised sugar (melt about 150g of sugar) Note: Extra caramelised sugar can be kept in the fridge for up to 3 months. Method 1. Line three 6” round containers with cellophane wrap and oil them. Ensure there is excess wrap to fold over the edge of the container. 2. Secure the excess cellophane wrap tightly with a string around the perimeter of the container. 3. In a mixing bowl, mix the glutinous rice flour and sugar together. 4. Add water part by part slowly into the flour and caramelised sugar. Mix well, ensuring no lumps are formed. 5. Sieve mixture into lined containers to ensure no lumps. 6. Steam over high heat for three hours. 7. Once cooked, remove nian gao from heat and let it cool completely before removing from the container. 8. Cool it completely. Remove the container and trim off cellophane in the sides. 9. Let it set at room temperature for 5 to 7 days, or in the freezer for a few hours. FRIED NIAN GAO Ingredients for flour batter (For frying 3-5 nian gao slices) 2 tbsp plain flour 1 tbsp corn flour 0.5 tbsp rice flour Cold water Method 1. Mix flour, corn flour and rice flour with water to form a batter. Cut nian gao into slices and coat them well with batter. 2. Fry the coated nian gao in hot oil. 3. Remove from oil when the nian gao slices turn golden brown. 4. Cool and serve. ********** MDM ONG'S HAINANESE YI BUA RECIPE (COCONUT KUEH) Ingredients for coconut filling 250g fresh grated coconut 150g gula melaka 30g ginger julienne 60g ginger juice 100g peanuts, toasted and coarsely grounded 30g toasted sesame seeds 30ml water Note: Filling can be stored for up to 1 week refrigerated Method 1. Melt gula melaka with water in a small sauce pot. Set aside to cool. 2. Heat non-stick pan and stir fry the julienne ginger for about 2 minutes. Next, add in grated coconut and continue to stir fry for 5 to 7 minutes. 3. Add in melted gula melaka and mix well. Then, stir in peanuts and sesame seeds. Cook the mixture until well mixed for 5 to 7 minutes over low heat. 4. Add ginger juice and mix well. Taste to check sweetness and ginger flavour. Add more gula melaka and ginger juice according to preference. 5. Remove filling from heat and let it cool completely. Ingredients for dough 500 g of glutinous rice flour 250ml coconut milk For wrapping 10-12 20cm banana leaf strips Vegetable oil Method 1. Add glutinous rice flour into a large bowl and add in coconut milk half at a time. Slowly mix until a dough is formed. Knead the dough in the bowl until it is smooth and does not stick to the sides of the bowl. 2. Shape dough into 40g small dough balls. 3. Grease banana leaves with cooking oil and reserve some of the cooking oil for glazing after steaming. 4. Flatten a small ball of dough, spoon coconut filling in the centre. Seal the edges and roll it into a round shape. 5. Wrap a piece of banana leaf around the dough, flattened it slightly and tuck in the folds (like wrapping the base of a present) of the banana leaf and turn it over. Dust some glutinous rice flour on your hand if the dough is too sticky. 6. Steam the yi bua in batches for about 8 to 10 minutes. When they are cooked, transfer onto a plate. Leave them to cool before serving. 7. Dip a disposable chopstick in some red food colouring and place a small dot on top of each yi bua. 8. Yi bua can be served warm or cool.

Comments
  • Nian Gao (年糕, Lunar New Year Cake) | Cooking with Mama Lin 4 года назад
    Nian Gao (年糕, Lunar New Year Cake) | Cooking with Mama Lin
    Опубликовано: 4 года назад
  • 年糕|水粉比例,掌握好了就可以變化出更多不同口味的花樣年糕|最簡單的春節糕點,完全沒有難度| Chinese New Year's Cake 4 года назад
    年糕|水粉比例,掌握好了就可以變化出更多不同口味的花樣年糕|最簡單的春節糕點,完全沒有難度| Chinese New Year's Cake
    Опубликовано: 4 года назад
  • Kuih Kapit | Love Letter |情书饼| 炭烧鸡蛋饼 | 鸡蛋卷 3 года назад
    Kuih Kapit | Love Letter |情书饼| 炭烧鸡蛋饼 | 鸡蛋卷
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить рисовый пирог с нуля (2 простых способа) 3 года назад
    Как приготовить рисовый пирог с нуля (2 простых способа)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить традиционный оранжевый пирог «Няньгао» (быстрый и простой способ) | Китайский нов... 4 года назад
    Как приготовить традиционный оранжевый пирог «Няньгао» (быстрый и простой способ) | Китайский нов...
    Опубликовано: 4 года назад
  • Vanishing Heritage Dessert Recipes: Eurasian Putugal, Sugee Cake, Buginese Saba Banana Kueh 5 лет назад
    Vanishing Heritage Dessert Recipes: Eurasian Putugal, Sugee Cake, Buginese Saba Banana Kueh
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Fried Nian Gao - Kuih Bakul 2 года назад
    Fried Nian Gao - Kuih Bakul
    Опубликовано: 2 года назад
  • 白糖米发糕 (酵母版,纯素) 4 года назад
    白糖米发糕 (酵母版,纯素)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Steamed Sticky Rice Cake  | Traditional  Nian Gao | New Year Cake 香蕉叶年糕 | 传统焦糖年糕 3 года назад
    Steamed Sticky Rice Cake | Traditional Nian Gao | New Year Cake 香蕉叶年糕 | 传统焦糖年糕
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить кокосово-рисовый пирог к китайскому Новому году | Мягкий и нелипкий 1 год назад
    Как приготовить кокосово-рисовый пирог к китайскому Новому году | Мягкий и нелипкий
    Опубликовано: 1 год назад
  • Different Ang Ku Kueh Stores Share Same Recipe: Which Ji Xiang Is Better? Food Feud | On The Red Dot 1 год назад
    Different Ang Ku Kueh Stores Share Same Recipe: Which Ji Xiang Is Better? Food Feud | On The Red Dot
    Опубликовано: 1 год назад
  • 2018 Hainanese Tradtional Kueh - Yi Bua :海南古早味糕点: 海南薏耙 7 лет назад
    2018 Hainanese Tradtional Kueh - Yi Bua :海南古早味糕点: 海南薏耙
    Опубликовано: 7 лет назад
  • 海南薏粑  |  海南人闻名糕点,也太好吃了啦  |  Hainanese Yi Bua 3 года назад
    海南薏粑 | 海南人闻名糕点,也太好吃了啦 | Hainanese Yi Bua
    Опубликовано: 3 года назад
  • 花生汤圆 Sweet Rice Balls 3 года назад
    花生汤圆 Sweet Rice Balls
    Опубликовано: 3 года назад
  • Это САМОЕ ВКУСНОЕ, что я когда-либо ел! Нет дрожжей Нет духовки! Каждый может сделать 4 года назад
    Это САМОЕ ВКУСНОЕ, что я когда-либо ел! Нет дрожжей Нет духовки! Каждый может сделать
    Опубликовано: 4 года назад
  • Banana Leaf Sesame Peanut Kueh/Kuih Kacang/蕉葉芝麻花生粿 4 года назад
    Banana Leaf Sesame Peanut Kueh/Kuih Kacang/蕉葉芝麻花生粿
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Chinese New Year Cake (Nian gao) | 年糕~ 簡單做法  新年食品 7 лет назад
    How to Make Chinese New Year Cake (Nian gao) | 年糕~ 簡單做法 新年食品
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Nian Gao | Kuih Bakul | Tikoy (年糕) Recipe Using Slow Cooker 6 лет назад
    Nian Gao | Kuih Bakul | Tikoy (年糕) Recipe Using Slow Cooker
    Опубликовано: 6 лет назад
  • 炸年糕 3种做法 Fried Nian Gao Recipe 3 года назад
    炸年糕 3种做法 Fried Nian Gao Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • 🥳 🧧 Dad's FESTIVE Buddha's Delight (羅漢齋 / 賀年齋菜)! 3 года назад
    🥳 🧧 Dad's FESTIVE Buddha's Delight (羅漢齋 / 賀年齋菜)!
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5