• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen скачать в хорошем качестве

Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen 3 years ago

Crispy Pork Belly

Chinese Cooking

Recipe

食谱

Pork Belly

Cooking

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Crispy Pork Belly 烧肉 | 皮脆肉嫩 一口下去 非常满意 | Mr. Hong Kitchen

大家好 这一期和大家分享如何在家制作烧肉 希望大家会喜欢    • 鸡肉料理 Chicken Recipe      • 蔬菜/豆腐 料理 Vegetables Recipe      • 汤类 Soup      • 猪肉料理 Pork Recipe      • 饭类 粉类 面类料理 Rice/Noodles Recipe      • 点心/小吃      • 海鲜料理 Seafood Recipe      • 蛋类料理 Egg Recipe   材料 : 花肉 1 块 大约 1.5 公斤 腌料 : 盐 2 茶匙 糖 1 茶匙 五香粉 1/2 茶匙 胡椒粉 适量 脆皮秘诀: 醋 苏打粉 Ingredients (Diana Aw) 1. Pork belly 1.5kg Marinating spice (mix evenly) 1. Salt 2tsp 2. Sugar 1tsp 3. Five spice powder 1/2tsp 4. Pepper appropriate amount Tips for crispy skin (mix together) 1. Vinegar 2tbsp 2. Baking soda 1tsp Method 1. Prepare a pot of boiling water and place the pork in (skin face down). Turn to low heat and boil for 10min. Drain and remove any hair on the skin 2. Prick the pork skin using the spike. Then turn over to the meat side and make a few cuts 3. Apply the marinating spice on the meat side. Flip over and apply the vinegar mixture on the skin side. Then sprinkle a little salt on the skin. 4. Leave the pork in the fridge with skin facing up for 24hrs to max 72hrs 5. Take out from the fridge and let it rest at room temperature for 20min 6. Place on the baking rack and bake in the oven at 180deg for 80min. Then turn to 230deg and bake for 30min 7. Serve and enjoy! 💕 Youtube Channel:    / mrhongkitchen阿鸿厨房   Mr. Hong Kitchen Facebook Page:   / mrhongkitchen   Instagram:   / mrhongkitchen   Chapters: 0:00 菜肴介绍 0:21 处理花肉 2:23 腌制 3:20 处理皮的部分 4:40 准备烤肉 6:30 完成 8:00 试吃 #脆皮烧肉 #烧肉 #CrispyPorkBelly #ChineseCooking #MrHongKitchen

Comments
  • Crispy Roast Pork Belly,脆皮烧肉,终于做出来了,卜卜脆,脆皮烧肉,叉烧酱 1 year ago
    Crispy Roast Pork Belly,脆皮烧肉,终于做出来了,卜卜脆,脆皮烧肉,叉烧酱
    Опубликовано: 1 year ago
    467525
  • 🤤 Crispy Pork Belly: The ULTIMATE guide to Cantonese Siu Yuk (燒肉) 2 years ago
    🤤 Crispy Pork Belly: The ULTIMATE guide to Cantonese Siu Yuk (燒肉)
    Опубликовано: 2 years ago
    3272873
  • 大家要求的Nyonya Acar娘惹阿扎终于出炉了 还没放隔夜就吃干净了 怎样好? | Mr. Hong Kitchen 1 year ago
    大家要求的Nyonya Acar娘惹阿扎终于出炉了 还没放隔夜就吃干净了 怎样好? | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 1 year ago
    445692
  • [廣式脆皮燒肉] 新做法 一氣呵成更快捷 Crispy roast meat 3 years ago
    [廣式脆皮燒肉] 新做法 一氣呵成更快捷 Crispy roast meat
    Опубликовано: 3 years ago
    2130193
  • 揭底美食原理,用空气炸锅做出完美烧肉 1 month ago
    揭底美食原理,用空气炸锅做出完美烧肉
    Опубликовано: 1 month ago
    307329
  • 一wok熟的发亮鸡饭 | 懒人鸡饭 | 适合一家大小的家乡味 | Mr. Hong Kitchen 10 months ago
    一wok熟的发亮鸡饭 | 懒人鸡饭 | 适合一家大小的家乡味 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 10 months ago
    276554
  • 鬆化脆皮燒腩仔 / 鬆化脆皮燒肉 / 零失敗自製爐燒肉 [內附食譜] 2 years ago
    鬆化脆皮燒腩仔 / 鬆化脆皮燒肉 / 零失敗自製爐燒肉 [內附食譜]
    Опубликовано: 2 years ago
    102403
  • 小朋友的最爱 | 鸡胸肉照样可以做到外皮酥脆肉嫩 除了时间的拿捏还要吃点水 用什么粉也是关键 | Mr. Hong Kitchen 9 months ago
    小朋友的最爱 | 鸡胸肉照样可以做到外皮酥脆肉嫩 除了时间的拿捏还要吃点水 用什么粉也是关键 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 9 months ago
    129585
  • Crispy Pork Belly! Full proof crispy pork skin & juicy meat! start to finish in the oven. It's EPIC! 1 year ago
    Crispy Pork Belly! Full proof crispy pork skin & juicy meat! start to finish in the oven. It's EPIC!
    Опубликовано: 1 year ago
    641428
  • 起沙 Q弹 酥脆 浓浓蛋黄香 这就是小时候在大排档吃的味道 | 咸蛋火箭乌贼SOTONG | Mr. Hong Kitchen 3 months ago
    起沙 Q弹 酥脆 浓浓蛋黄香 这就是小时候在大排档吃的味道 | 咸蛋火箭乌贼SOTONG | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 3 months ago
    79211

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5