У нас вы можете посмотреть бесплатно Ankarsrum stand mixer - high hydration pizza dough или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ankarsrum Assistent stand mixer with dough hook 77% hydration dough for Roman-style pizza in teglia, 720 g total 396 g flour (type 00, W310) 305 g water 8 g salt 2.4 g dry active yeast 8 g olive oil Add 200 g water and flour: 0:20 Add salt and more water: 5:55 Add oil & increase speed: 8:54 The rest of the water is added gradually during kneading. The first fold in the mixer after 5 min rest at the end of the video. Final stretch and fold in a separate video: • Stretch and fold high hydration pizza dough Full recipe (in Finnish): https://paistopinta.net/roomalainen-p...