• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

MAKING TOFU with Vinegar, Lemon, Gypsum, Nigari & more! *comparing tofu coagulants* скачать в хорошем качестве

MAKING TOFU with Vinegar, Lemon, Gypsum, Nigari & more! *comparing tofu coagulants* 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
MAKING TOFU with Vinegar, Lemon, Gypsum, Nigari & more! *comparing tofu coagulants*
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: MAKING TOFU with Vinegar, Lemon, Gypsum, Nigari & more! *comparing tofu coagulants* в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно MAKING TOFU with Vinegar, Lemon, Gypsum, Nigari & more! *comparing tofu coagulants* или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон MAKING TOFU with Vinegar, Lemon, Gypsum, Nigari & more! *comparing tofu coagulants* в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



MAKING TOFU with Vinegar, Lemon, Gypsum, Nigari & more! *comparing tofu coagulants*

Get your first purchase from Blueland for 15% off by clicking my link: https://www.blueland.com/marys-test-k... Finally! We are comparing tofu coagulants from traditional (gypsum and nigari) to accessible store-bought ingredients (lemon, epsom salt, and two vinegars). Let’s find out which coagulant is best to use for homemade tofu. ALSO... What are these tofu coagulants made of? How do the acids work versus mineral salts? Do they make different textures? Does the coagulant choice affect the size of the curds? How do they taste? THE TOFU COAGULANTS USED TODAY Gypsum - aka calcium sulfate, a tasteless naturally occurring mineral salt traditionally used in tofu-making, especially Chinese tofu. Nigari - the name for this mineral salt comes from the word for “bitter” in Japanese. Nigari is the liquid leftover after concentrating seawater and removing the sea salt (sodium chloride) from it. This leftover brine is mainly magnesium sulfate and can be sold as a liquid or flakes/powder. Lemon Juice - with a pH between 2.4 and 2.6, I use bottled lemon juice to avoid natural variations in fresh lemons. Apple Cider Vinegar - with pH 2.4, this acid has a fermented apple flavor. It’s really common in the vegan / health and wellness sphere which is why it’s our first vinegar to test. White Vinegar - same 2.4 pH as ACV, this acid is in every grocery store and usually very cheap. Of course we have to try it out too! Epsom Salt - aka magnesium sulfate, can be found at pharmacies. However, you don’t want to be using regular bath salts (they are “for external use only”). It comes in crystals and should act the same as nigari…but will it? TOFU-MAKING SUPPLIES https://www.marystestkitchen.com/tofu... TRADITIONAL TOFU-MAKING PROCESS This is Chinese-style traditional tofu wherein soy milk is coagulated and the soy curds are pressed into a block to make high protein, bouncy tofu. In this test of tofu coagulants, I will 1. make the soymilk exactly the same way, 2. stir in the coagulants the same way and at the same temperatures, and 3. use the same model of tofu press to form the blocks. All of the conditions and timings will be made as exact as possible in a home kitchen (and within a real-life!) All of the non-gmo, Canada-grown soybeans were bought at the same time and from the same brand. Since I have only two of my favorite identical tofu presses, I conducted the same process 3 times in succession: 1. Cold soak 500g dried soybeans (for 250g of beans per tofu block) overnight in the fridge (about 12-14 hours). Then drain and pick out any bad beans. 2. Divide the drained beans into two equal portions. Then blend each portion with 1180 ml water on the highest speed in Vitamix E10 for 25 seconds. Put the puree through a nut milk bag and strain as much as possible. 3. Combine the milk from both portions, skim off foam, then cook milk while stirring continuously. It’s heated to a boil, heat is a adjusted for a gentle simmer; 10 minutes to cook through. 4. Cooked milk is measured, then divided into two equal portions. Each portion is heated to 180°F and coagulant mixture is stirred in. The heat is turned off and soymilk is covered with a lid to rest on the warm stovetop for 15 minutes. 5. The curds are transferred to the prepared tofu press, wrapped in cloth, and a pressing lid is added. Excess whey is poured off, then the whole tofu press is refrigerated until the next morning (about 20 hours). Lastly, the tofu is revealed! We look at the outside texture, cut inside, texture when broken by hand, and taste. OTHER COAGULANTS NOT USED GDL - glucono delta lactone - is commonly used by commercial tofu manufacturers in conjunction with calcium sulfate or magnesium chloride. Unfortunately, I could not get it in time for this video. Plus it’s kind of expensive. Lime juice - reported by commenters to work. But it’s similar enough to lemons so I believed the test would be redundant. Other mineral salts and acids available at grocery stores- would be interesting to test and taste the differences. So many ingredients, so little time! RESULTS Were you surprised by the results? I have made tofu with all of these coagulants before but with slightly different processes or conditions. Making them side-by-side, one after the other, was another experience all together. Were the results of these different tofu coagulants something you expected? Did this video change your mind about using store-bought ingredients to make tofu? Will you try a traditional coagulant that you hadn’t before? Or will you stick to your ol’ faithful? Please let me know in the comments! I hope you enjoyed this video, my friend. I sure did enjoy making it. In case you're interested, I wrote more details about the experiment here: https://www.marystestkitchen.com/whic... Thanks for watching & Happy New Year! Cheers, Mary

Comments
  • тофу, приготовленный традиционным способом, бобовый творог - корейская уличная еда 5 лет назад
    тофу, приготовленный традиционным способом, бобовый творог - корейская уличная еда
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Homemade Tofu: Using Lemon Juice [Kua Taum Paaj] 5 лет назад
    Homemade Tofu: Using Lemon Juice [Kua Taum Paaj]
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Удивительно ! Как делают тофу - Тайваньская кухня 3 года назад
    Удивительно ! Как делают тофу - Тайваньская кухня
    Опубликовано: 3 года назад
  • WILL IT TOFU? Pinto Beans, Black Beans, Kidney and More! | Mary's Test Kitchen 2 года назад
    WILL IT TOFU? Pinto Beans, Black Beans, Kidney and More! | Mary's Test Kitchen
    Опубликовано: 2 года назад
  • Homemade Natto using an Instant Pot, ASMR, Recipe, Saving, Bible 11 месяцев назад
    Homemade Natto using an Instant Pot, ASMR, Recipe, Saving, Bible
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Я перепробовала все способы приготовления хрустящего тофу. Этот — лучший. 1 год назад
    Я перепробовала все способы приготовления хрустящего тофу. Этот — лучший.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Mozzarella from SEEDS?! Has 'Will It Tofu' Gone 2 Far? | Mary's Test Kitchen 1 месяц назад
    Mozzarella from SEEDS?! Has 'Will It Tofu' Gone 2 Far? | Mary's Test Kitchen
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Will QUINOA TOFU? Will NAVY BEAN TOFU? Let's find out! | Mary's Test Kitchen 10 месяцев назад
    Will QUINOA TOFU? Will NAVY BEAN TOFU? Let's find out! | Mary's Test Kitchen
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • мягкий тофу, приготовленный из удивительного гигантского жернова - Корейская еда 2 года назад
    мягкий тофу, приготовленный из удивительного гигантского жернова - Корейская еда
    Опубликовано: 2 года назад
  • Приготовление тофу, сушеного тофу и соевого молока вручную-тайваньская уличная еда 4 года назад
    Приготовление тофу, сушеного тофу и соевого молока вручную-тайваньская уличная еда
    Опубликовано: 4 года назад
  • 5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача 8 дней назад
    5 супов, которые омолаживают организм изнутри: советы врача
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Delicacy Made from Ashes! Wooden Ash Tofu from Guizhou, China 4 года назад
    Delicacy Made from Ashes! Wooden Ash Tofu from Guizhou, China
    Опубликовано: 4 года назад
  • How 3,000 Pounds Of Tofu Are Handmade A Day | Big Business 4 года назад
    How 3,000 Pounds Of Tofu Are Handmade A Day | Big Business
    Опубликовано: 4 года назад
  • How to Make Tofu at Home: Full tutorial, easy method and my best tips! 2 года назад
    How to Make Tofu at Home: Full tutorial, easy method and my best tips!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Вегетарианский Мапо Тофу – Острая классика сычуаньской кухни 1 год назад
    Вегетарианский Мапо Тофу – Острая классика сычуаньской кухни
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить кожу тофу традиционным способом - тайваньская уличная еда 4 года назад
    Как приготовить кожу тофу традиционным способом - тайваньская уличная еда
    Опубликовано: 4 года назад
  • How the Finest Tofu in America is Handmade Every Day — Handmade 5 лет назад
    How the Finest Tofu in America is Handmade Every Day — Handmade
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Will CHICKPEAS Tofu? Finally, we find out... | Mary's Test Kitchen 2 года назад
    Will CHICKPEAS Tofu? Finally, we find out... | Mary's Test Kitchen
    Опубликовано: 2 года назад
  • Как приготовить традиционный тофу — способы получения мягкого или твёрдого домашнего тофу — рецеп... 5 лет назад
    Как приготовить традиционный тофу — способы получения мягкого или твёрдого домашнего тофу — рецеп...
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5