• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins скачать в хорошем качестве

How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins 4 years ago

pork

tenderloin

charcuterie

curing

tandoori

portuguese

cure

dry aging

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins

In a fun little experiment, I cured four tenderloins with four very different seasonings: Portuguese, spicy mustard, tandoori, and hot spice. They were then dry aged for six weeks, and the results were quite cool. This is a great way to get tasty charcuterie quickly and relatively inexpensively! For the cure, percentages are based on meat weight. It's easiest to measure in grams, just for math. For example, the cure is .25%, so if your loin is 1000g, the calculation is 1000x.0025 (or .25%), which equals 2.5g of cure. Weigh your meat, run a little math for the percentages, and you're good to weigh out all your ingredients. The cure recipes: Portuguese: .25% cure #2 2% kosher salt 2% garlic salt 3% hot paprika 3% red wine 2.5% piri piri sauce Mustard: .25% cure #2 3% kosher salt 10% spicy beer mustard Tandoori: .25% cure #2 2.5% kosher salt 5% tandoori masala .5% chili flakes 5% lemon juice Hot: .25% cure #2 3% kosher salt 1% cayenne pepper 1.5% chili flakes 1% piri piri oil Here is a slicer (that I've used!) that's nearly identical to mine: https://amzn.to/4iaeWb2 If you're looking for a vacuum sealer, consider these: https://amzn.to/3QQ65A9 https://amzn.to/3E5vzBQ https://amzn.to/44tl7za An updated version of my scale: https://amzn.to/44nFrFN

Comments
  • How to Make Bresaola 3 years ago
    How to Make Bresaola
    Опубликовано: 3 years ago
    18410
  • How to Dry Cure and Smoke Pork Loin 4 years ago
    How to Dry Cure and Smoke Pork Loin
    Опубликовано: 4 years ago
    170223
  • Deep & Melodic House 24/7: Relaxing Music • Chill Study Music
    Deep & Melodic House 24/7: Relaxing Music • Chill Study Music
    Опубликовано:
    0
  • Уход от мужа, домогательства на работе, увольнение сотрудников. Главная пара телеканала Дождь 21 hours ago
    Уход от мужа, домогательства на работе, увольнение сотрудников. Главная пара телеканала Дождь
    Опубликовано: 21 hours ago
    284117
  • How to Make Pork Loin 2 years ago
    How to Make Pork Loin "Capicola"
    Опубликовано: 2 years ago
    41576
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO 1 year ago
    Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO
    Опубликовано: 1 year ago
    1235711
  • Making Banana Oat Chocolate Chip Sourdough 2 months ago
    Making Banana Oat Chocolate Chip Sourdough
    Опубликовано: 2 months ago
    150
  • 🔴 LIVE: Avatar: The Last Airbender - Season Two Marathon ⛰ | Book 2: Earth | Avatar
    🔴 LIVE: Avatar: The Last Airbender - Season Two Marathon ⛰ | Book 2: Earth | Avatar
    Опубликовано:
    0
  • 50 Cooking Tips With Gordon Ramsay | Part One 4 years ago
    50 Cooking Tips With Gordon Ramsay | Part One
    Опубликовано: 4 years ago
    14241943
  • How to Dry Age Presuntini/Presunto (Portuguese Prosciuttini) in a Curing Chamber 4 years ago
    How to Dry Age Presuntini/Presunto (Portuguese Prosciuttini) in a Curing Chamber
    Опубликовано: 4 years ago
    5254

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS