• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins скачать в хорошем качестве

How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Cure and Dry Age Pork Tenderloins

In a fun little experiment, I cured four tenderloins with four very different seasonings: Portuguese, spicy mustard, tandoori, and hot spice. They were then dry aged for six weeks, and the results were quite cool. This is a great way to get tasty charcuterie quickly and relatively inexpensively! For the cure, percentages are based on meat weight. It's easiest to measure in grams, just for math. For example, the cure is .25%, so if your loin is 1000g, the calculation is 1000x.0025 (or .25%), which equals 2.5g of cure. Weigh your meat, run a little math for the percentages, and you're good to weigh out all your ingredients. The cure recipes: Portuguese: .25% cure #2 2% kosher salt 2% garlic salt 3% hot paprika 3% red wine 2.5% piri piri sauce Mustard: .25% cure #2 3% kosher salt 10% spicy beer mustard Tandoori: .25% cure #2 2.5% kosher salt 5% tandoori masala .5% chili flakes 5% lemon juice Hot: .25% cure #2 3% kosher salt 1% cayenne pepper 1.5% chili flakes 1% piri piri oil Here is a slicer (that I've used!) that's nearly identical to mine: https://amzn.to/4iaeWb2 If you're looking for a vacuum sealer, consider these: https://amzn.to/3QQ65A9 https://amzn.to/3E5vzBQ https://amzn.to/44tl7za An updated version of my scale: https://amzn.to/44nFrFN

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5