• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

British pork sausage BANGER with BUTCHERS Rusk скачать в хорошем качестве

British pork sausage BANGER with BUTCHERS Rusk 5 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
British pork sausage BANGER with BUTCHERS Rusk
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: British pork sausage BANGER with BUTCHERS Rusk в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно British pork sausage BANGER with BUTCHERS Rusk или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон British pork sausage BANGER with BUTCHERS Rusk в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



British pork sausage BANGER with BUTCHERS Rusk

These sausages are juicy, tender, and perfect for bangers and mash or a full English. The rusk helps absorb juices and gives that familiar British sausage texture. 👇 RECIPE BELOW ❤️Hello, Friends! If you liked my video recipe, help develop the channel: Rate the video! Put 👍 - I would be very grateful, and it will help the channel's development. Please write your comment and ask me questions about recipes. I will be happy to answer you. 📢 You can also share this video with your friends by clicking the arrow in the right corner below the video. Subscribe to the channel and click the bell to stay up-to-date with new videos featuring delicious recipes.    / backyardchef   Spare a brew for the chef? Treat me to a cup — click the link: https://www.buymeacoffee.com/backyard... 🙏 SUPPORT OUR CHANNEL 🙏 I want to express my gratitude for all the support I received. It really helps with running this channel and sourcing ingredients for the recipes. Thank you to all of you - everyone who has bought a coffee (or more). A huge thank you to all the channel patrons.❤️ Mamalil, COLIN H, Tina McFarland, Scott Muma, Pat Phares, bobbi nan rinker, John Jones, Paula Funnell, Sean Martin, Jean Batty, Kelly Angel, Janice Vineyard, Lori Diaz, Jean Batty, JPV, David Lalonde, Alien8you, Bill Aronec, Michael Ginns, Mike Trump, Max Currie, Belinda Green, Ralph Smith, Deri and Bob Amason, Laura Austan, Yvonne, Malcolm Peacock, John Baird, Franz Domurath, Kim Kayoda, Richard Harris, John, Bobbi, Chrissy Kana, Stephen Short, Glenn Kelly, Wayne Taylor, Adrian Bartoli, Joanne Brown, Elizabeth e.behrendt, Adam Conolly, Mary Palmer, Patricia Dooley, Mary Eaton, Christopher Beattie, Heather Torrey, Vanessa Walker, Dana Fringer, Derrick Lewis, Budgieboy, Kathleen Hayes, John Kennington, John Baldwin, Sharla Hulsey, Doug & Sunny Olsen, Debbie Evans, Jean Buckley, Chris Matheson, Tez Brennan If you would like to support my little channel on Patreon (only if you want :)   / backyard_chef   Remember, when following a recipe, you must taste the dish as you go along. All recipes may require some adjustments to suit your personal preferences. These recipes are complete and make for great foundations you can tailor. I hope you enjoy cooking as much as I do. Taking Cooking food back to basics. https://www.amazon.co.uk/shop/backyar... NEW FACEBOOK PAGE -   / backyardchefscasualkitchen   NOTE: You have to answer all membership questions to join it's fully automated and accept group rules Ingredients • Pork mince (shoulder or 80/20 mix) – 3 kg • Butchers' rusk (dry) – 300 g (10.5 oz )    • Butcher’s Rusk KEY ingredient for SAUSAGE ...   • Ice-cold water – 600 ml (approx. 2.5 UK cups / 2.5 US cups) • Salt – 45 g (3 tbsp) • White pepper – 9 g (1 tbsp) • Ground black pepper – 6 g (2 tsp) • Ground nutmeg – 3 g (1 tsp) • Ground coriander – 3 g (1 tsp) • Dried sage – 6 g (2 tsp) • Optional: mace or allspice – 1 tsp (for depth). I used allspice • 1 tbsp dextrose (standard butcher practice) • Sausage casings – natural hog casings, rinsed and soaked or collagen casings HOW TO MAKE BUTCHER'S RUSK VIDEO BEFORE THIS ONE -    • Butcher’s Rusk KEY ingredient for SAUSAGE ...   Casing size I left that open to choice - Standard collagen casings used for British-style sausages (like Cumberland, Lincolnshire, or traditional bangers) are typically: Collagen Casing Size: Diameter: 28–30 mm or 30–32 mm 28–30 mm: Gives a slightly thinner sausage, used for chipolatas or breakfast-style bangers. 30–32 mm: Most common size for traditional British bangers and Cumberland sausages. Notes: These sizes refer to the stuffed diameter, not the flat width. Edible collagen casings are usually used for fresh sausages. I used the 28 Best, Rik Salt Analysis per Kilogram of Meat Total meat weight = 3 kg Salt used = 45 g That’s 15 g of salt per 1 kg of meat mixture This 5% salt-to-rusk ratio and 1.5% salt-to-meat ratio is standard for traditional British sausage making, where: 1.5–1.8% salt per kg of meat is typical The FSA (UK Food Standards Agency) recommends a maximum of ~1.13 g of salt per 100 g of sausage for health, but artisan butchers often exceed this for flavour, texture, and preservation. If targeting reduced sodium or home cook audience: Many now aim for 1.2% or even 1% for lighter seasoning #backyardchef #bangers #sausage #british PRIVACY POLICY and FULL DISCLOSURE: Rik participates in the Amazon Services LLC Associates Program (UK). DISCLAIMER: Please note that the product links included in this video contain affiliate links. I will receive a small commission if you click one of the links and make a purchase. This is at no extra cost to you, and it will help me maintain my channel and create more videos. I appreciate your support. Thank you for considering using these links.

Comments
  • Butcher’s Rusk KEY ingredient for SAUSAGE MAKING 5 месяцев назад
    Butcher’s Rusk KEY ingredient for SAUSAGE MAKING
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Butchers-Style British Bangers (And Mash) 4 месяца назад
    Butchers-Style British Bangers (And Mash)
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • How to make British Bangers. Recipe Included! 3 года назад
    How to make British Bangers. Recipe Included!
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Best Ever Bacon-Wrapped Meatloaf — Oozing with Cheese! 1 месяц назад
    The Best Ever Bacon-Wrapped Meatloaf — Oozing with Cheese!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • You’ve Never Had Grilled Meat Like This: Romanian Mici 12 дней назад
    You’ve Never Had Grilled Meat Like This: Romanian Mici
    Опубликовано: 12 дней назад
  • Lincolnshire Sausage | British Bangers | Gourmet Woodsman 1 год назад
    Lincolnshire Sausage | British Bangers | Gourmet Woodsman
    Опубликовано: 1 год назад
  • OLD School CHICKEN Mushroom & Sweetcorn COBBLER 4 месяца назад
    OLD School CHICKEN Mushroom & Sweetcorn COBBLER
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Рецепт домашней традиционной английской мясной свиной колбасы | Великолепная британская колбаса! 5 лет назад
    Рецепт домашней традиционной английской мясной свиной колбасы | Великолепная британская колбаса!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Сухарики Pinhead: секретный ингредиент для вкуснейших пирогов и сосисок 2 года назад
    Сухарики Pinhead: секретный ингредиент для вкуснейших пирогов и сосисок
    Опубликовано: 2 года назад
  • Сухари..Приготовление сухарей для колбасного производства.#SRP 8 лет назад
    Сухари..Приготовление сухарей для колбасного производства.#SRP
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Best Ever British Style Minced Beef Pasties – Flaky & Rich! 1 месяц назад
    Best Ever British Style Minced Beef Pasties – Flaky & Rich!
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to make Smoked 1 год назад
    How to make Smoked "Russians" Sausage | South African Russian | Polish Kielbasa & Kolbasa | Kransky
    Опубликовано: 1 год назад
  • Sausage & Mushroom STROGANOFF - Comfort on a plate in 30 Minutes! 2 месяца назад
    Sausage & Mushroom STROGANOFF - Comfort on a plate in 30 Minutes!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Make Rusk For Sausages In A Few Easy Steps | Gourmet Woodsman 1 год назад
    Make Rusk For Sausages In A Few Easy Steps | Gourmet Woodsman
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make a Homemade Garlic Sausage | Swine & Bovine Barbecue 1 год назад
    How to Make a Homemade Garlic Sausage | Swine & Bovine Barbecue
    Опубликовано: 1 год назад
  • Making Italian Sausage, from Scratch - Complete Step-by-Step Guide and Recipe 4 года назад
    Making Italian Sausage, from Scratch - Complete Step-by-Step Guide and Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Коппа, вяленая свиная шея в домашних условиях - рецепт (Coppa, capocollo) 5 лет назад
    Коппа, вяленая свиная шея в домашних условиях - рецепт (Coppa, capocollo)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How Traditional Cumberland Sausages Are Made In England | Regional Eats 4 года назад
    How Traditional Cumberland Sausages Are Made In England | Regional Eats
    Опубликовано: 4 года назад
  • Italian Sausage and Pepper Casserole 3 месяца назад
    Italian Sausage and Pepper Casserole
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Домашние колбасные котлеты на завтрак 1 год назад
    Домашние колбасные котлеты на завтрак
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5