У нас вы можете посмотреть бесплатно Try this ITALIAN SWEET the LECCESE PASTICCIOTTO in 3 versions! Soft and Crumbly или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Leccese pasticciotti are a traditional Apulian dessert characterized by a crumbly pastry and golosa‼️ Sinking your teeth into its fragrant shortcrust pastry to get to the rich, soft custard is a heavenly experience that is hard to forget. We're talking about pasticciotto, the dessert that has rhymed with Salento for almost 300 years: no vacation on the Salento peninsula can be said to be complete if you don't enjoy this little treasure chest at least once bontà‼️ 📝 INGREDIENTS. For the shortcrust pastry: 500 g Flour 250 g Sugar 2 Eggs 250 g Butter or Lard Baking powder (one pinch) 1 pinch of salt For the custard: 500 ml Milk 4 Egg yolks (large) 130 g Sugar 40 g Cornstarch (or Rice Starch) Vanilla Seeds Peel of 1/2 Lemon Black cherries Hazelnut cream Pistachio cream 📌 Always prepare the FROLLA on the DAY PRIMA‼️ SUBSCRIBE TO THE CHANNEL ⬇️ / @in.cucina.con.agnese 𝗜 𝗠𝗜𝗘𝗜 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗔𝗧𝗧𝗜: ⤵️ / cucinando_con_agnese 📧 𝑷𝒆𝒓 𝒄𝒐𝒍𝒍𝒂𝒃𝒐𝒓𝒂𝒛𝒊𝒐𝒏𝒊: [email protected]