У нас вы можете посмотреть бесплатно हिवाळा स्पेशल “अडदिया पाक “ | Learn how to make Adidiya Pak | Quick and Easy Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Adadiya Pak is a traditional Gujarati sweet, particularly popular during winter and festive occasions like Diwali. It is known for its rich, warming ingredients and is considered nutritious, making it ideal for colder months. The sweet is primarily made from black gram flour (urad dal), edible gum (gond), ghee, and sugar, along with spices like dry ginger, cardamom Ingredients- 250gm udad dal aata 250gm jaggari 250/300 gm ghee 250 gm khoya 1/4 cup dink powder 2/3 tbsp addiya masala 2 tbsp dried coconut 1/4 cup cashew 1/4 cup almond 1/4 cup pistachio 2 tbsp milk