У нас вы можете посмотреть бесплатно 自制古早味猪油渣Popiah,外皮松软,馅料十足,配上猪油渣的香气,超级好吃Homemade Pork Lard Popiah, the skin is soft, super delicious или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
自制古早味猪油渣Popiah,外皮松软,馅料十足,配上猪油渣的香气,超级好吃 面皮:100克普通面粉,1勺木薯粉,1茶勺盐,1勺油,200毫升清水 材料:1粒沙葛,5瓣蒜,2片猪油,30克虾米,2茶勺盐,1勺胡椒粉,1勺黑酱油,少许清水,甜酱,生菜 1)把100克普通面粉,1勺木薯粉,1茶勺盐,1勺油,200毫升清水搅均 2)热锅,把面糊刷成圆形,煎成片 3)沙葛切丝,蒜切末,猪油切粒 4)热锅热油把猪油炸成金黄色捞出 5)锅留底油爆香蒜&虾米,后倒入沙葛,加2茶勺盐,1勺胡椒粉,1勺黑酱油,少许清水,煮至熟透,大约15分钟 6)取一个面皮,涂上一层甜酱,放入少许生菜,炒香的沙葛&猪油渣包起来即可❤️ Homemade Pork Lard Popiah, the skin is soft, the filling is full, with the aroma of fried pork lard, super delicious Popiah skin: 100 grams of plain flour, 1 spoon of tapioca flour, 1 teaspoon of salt, 1 spoon of oil, 200 ml of water Ingredients: 1 jicama, 5 cloves of garlic, 2 slices of pork lard, 30 grams of dried small shrimp, 2 teaspoons of salt, 1 tablespoon of pepper, 1 tablespoon of dark soy sauce, a little water, sweet sauce, lettuce 1) Mix 100 grams of plain flour, 1 tablespoon of tapioca flour, 1 teaspoon of salt, 1 tablespoon of oil, and 200 ml of water. 2) Heat the pan, brush the batter into a circle and fry it into slices 3) Shredded jicama, minced garlic, diced the pork lard 4) Heat oil in a hot pan, deep fry the pork lard until golden brown and remove it 5) left some oil in the pan and sauté the garlic & shrimp until fragrant, then pour in the jicama, add 2 teaspoons of salt, 1 tablespoon of pepper, 1 tablespoon of dark soy sauce, and a little water, cook until cooked through, about 15 minutes 6) Take a Popiah skin, spread a layer of sweet sauce, add a little lettuce, and wrap it with sauteed jicama & pork lard ❤️