У нас вы можете посмотреть бесплатно Caramelised white chocolate / Chocolate candies / Chocolate base recipe for cake topping или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Perfect Chocolate Ganache Mini-Course https://elsweets.com/ganache _____________________________________________________ Couverture Chocolate 25-28% - 450 g Cocoa butter 45 g is 1/10 of the weight of chocolate Cocoa butter can be replaced with vegetable oil without taste and smell Or 500 g couverture chocolate 30-34% Then you don't need to add any extra oil. We bake chocolate at a temperature of 110-120 degrees Сelcius, depending on the characteristics of your oven. _____________________________________________________ Join our courses on the website of our online school: https://elsweets.com/ DM and connect with us on our Instagram page: / elsweets.school 🍰🍪🥐🥖🥧🧁🍩 🎂 Subscribe to our channel to not miss our new videos. We will walk you through the process of decorating cakes. / @elegantsweets #chocolate