У нас вы можете посмотреть бесплатно I carried 20kg flour home, so I can make the best Shokupan (pullman bread)... или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This Shokupan (pullman bread) is super super soft and moist... By adding poolish starter and special ingredients, it tastes like cream. Even the baking time is shorter than normal bread, so the crust is soft and delicious as well. It's not your normal pullman bread, it's Shokupan. Recipe: https://ciao.kitchen/shokupan/ [ Ingredients ] Make 3 loaf Poolish 100g bread flour 100g water 0.3g instant yeast 710g bread flour 115g 35% whipping cream 100g sugar 71g condensed milk 11g sea salt 11g instant yeast 140g whole milk 250g cold water 57g unsalted butter all poolish