• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

100% Hydration. Amazing Sourdough. Crystal Bread. | by JoyRideCoffee скачать в хорошем качестве

100% Hydration. Amazing Sourdough. Crystal Bread. | by JoyRideCoffee 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
100% Hydration. Amazing Sourdough. Crystal Bread. | by JoyRideCoffee
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 100% Hydration. Amazing Sourdough. Crystal Bread. | by JoyRideCoffee в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 100% Hydration. Amazing Sourdough. Crystal Bread. | by JoyRideCoffee или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 100% Hydration. Amazing Sourdough. Crystal Bread. | by JoyRideCoffee в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



100% Hydration. Amazing Sourdough. Crystal Bread. | by JoyRideCoffee

100% hydration Sourdough Crystal Bread. After the low hydration bread (64%) that I published in the last video here on my channel (   • Open Crumb from STIFF DOUGH. 64% Hydration...  ) I wanted to do an experiment with the same flour using a high hydration 100%. Many people say that it is very difficult to make this very high hydration bread. Through this video I tried to show that the method is quite simple. Others refuse to make such bread on the grounds that butter or jam does not sit on it. But this is a totally special bread that is not commonly eaten with butter. But taste is amazing. I mixed 325g of water with 325g of Manitoba Casillo (13% protein) and let them to autolyse for an hour. Then I kneaded by hand (Rubaud method) with 65g starter. After 30 minutes of rest I kneaded again by hand with 7.5g salt. I did 5 coil folds (30 minutes between) after which I had to leave home. The total bulk at room temperature 22-23 deg. C (calculated from the moment I put the starter in) was 8 hours and 30 minutes. When I returned in the evening, I put the pyrex dish in the fridge at 4 degrees Celsius until the next morning (12h) when I divided it into two parts and let it to rest on two baking sheets for an hour until the oven was heated. I baked them on the baking steel at 250 degrees Celsius for 10 minutes with steam and then 20 minutes at 210 degrees Celsius without steam. It is absolutely fascinating to see how the same flour behaves in extreme hydration conditions: low and high. Both full of amazing flavors. If you're like me animated by the same passion, subscribe & comments are most welcome. I have made for my followers a list of essential tools for baking bread at home. These are my personal choices based on experience so far. Remember, buying from these links makes my JoyRideCoffee journey to continue. Ad links! KitchenAid Professional https://amzn.to/38g9yAQ Reusable Silicone Stretch Lids: https://amzn.to/2PESlL7 Hario Kettle: https://amzn.to/3ko2x4j Hario scale: https://amzn.to/3nhb22Z Glass Jar for sourdough starter: https://amzn.to/2UnHVyk Pyrex square dish for bulk proofing: https://amzn.to/3ndvQsb Non Slip Stainless Steel Mixing Bowls: https://amzn.to/2IqJBVC Danish Dough Whisk Bread Mixer: https://amzn.to/2IqIHZe Silicone spatula: https://amzn.to/3kwGU1X Grinder for bran (for airy whole wheat loaves): https://amzn.to/3loi6dJ Pulp Banneton Proofing Basket: https://amzn.to/2IhHbZx Big Bench Scraper 5 Inch x 7 Inch https://amzn.to/2ItRycD Dough & Bowl Scrapers: https://amzn.to/2Ix7Voh Zatoba Bread Lame: https://amzn.to/3koALob Bread Lame: https://amzn.to/2IuUCoF Pizza Peel: https://amzn.to/2IwPu3v French Baguette Baking Pan, Non-stick Perforated: https://amzn.to/2GTIDAx Baking Steel Griddle: https://amzn.to/36oXA6l Natural Lava Rocks: https://amzn.to/32BKukS Inspired by: Trevor Jay Wilson:   / trevorjaywilson   Kristen (fullproofbaking):   / fullproofbaking   Claudio Perrando: https://claudio-perrando.com/

Comments
  • Pan De Cristal - испанский стеклянный хлеб - ЛУЧШАЯ версия на данный момент! 2 года назад
    Pan De Cristal - испанский стеклянный хлеб - ЛУЧШАЯ версия на данный момент!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS 5 лет назад
    5 TIPS TO CREATE INCREDIBLE DOUGH STRENGTH | FULL MASTERCLASS
    Опубликовано: 5 лет назад
  • PROPER FERMENTATION of Sourdough Bread. | by JoyRide Coffee 4 года назад
    PROPER FERMENTATION of Sourdough Bread. | by JoyRide Coffee
    Опубликовано: 4 года назад
  • Pan De Cristal (100% Hydration Spanish Glass Bread) is an Airy Crunchy Dream 2 года назад
    Pan De Cristal (100% Hydration Spanish Glass Bread) is an Airy Crunchy Dream
    Опубликовано: 2 года назад
  • Cómo hacer Pan de Cristal - How to make Glass Bread 5 лет назад
    Cómo hacer Pan de Cristal - How to make Glass Bread
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Попрощайтесь с липким тестом: секрет идеального хлеба с высоким содержанием влаги раскрыт! 2 года назад
    Попрощайтесь с липким тестом: секрет идеального хлеба с высоким содержанием влаги раскрыт!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 加水100% パン・デ・クリスタル (スペインのチャバタ) 100 % Hydration Pan De Cristal Open Crumb Spanish Ciabatta Hand Mixed 3 года назад
    加水100% パン・デ・クリスタル (スペインのチャバタ) 100 % Hydration Pan De Cristal Open Crumb Spanish Ciabatta Hand Mixed
    Опубликовано: 3 года назад
  • Pan de Cristal, spanische Brot-Spezialität mit extrem hoher Hydration 2 года назад
    Pan de Cristal, spanische Brot-Spezialität mit extrem hoher Hydration
    Опубликовано: 2 года назад
  • Духовка лучше поднимается с помощью этого безумного трюка? | Foodgeek Выпечка 3 года назад
    Духовка лучше поднимается с помощью этого безумного трюка? | Foodgeek Выпечка
    Опубликовано: 3 года назад
  • OPEN CRUMB - Best Practices. CAUTION - WET DOUGH!  | by JoyRideCoffee 4 года назад
    OPEN CRUMB - Best Practices. CAUTION - WET DOUGH! | by JoyRideCoffee
    Опубликовано: 4 года назад
  • Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food 1 день назад
    Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food
    Опубликовано: 1 день назад
  • Pan De Cristal (Spanish Glass bread 100% Hydration) 1 год назад
    Pan De Cristal (Spanish Glass bread 100% Hydration)
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make a 100% Hydration Bread by Hand | No-Knead Recipe 3 года назад
    How to Make a 100% Hydration Bread by Hand | No-Knead Recipe
    Опубликовано: 3 года назад
  • My LAZY BREAD. The most EASIEST [OPEN CRUMB] sourdough bread. | by JoyRideCoffee 5 лет назад
    My LAZY BREAD. The most EASIEST [OPEN CRUMB] sourdough bread. | by JoyRideCoffee
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Sourdough Loaf OPEN CRUMB on a Stand Mixer 3 года назад
    Sourdough Loaf OPEN CRUMB on a Stand Mixer
    Опубликовано: 3 года назад
  • 수분 100% 손반죽? 세상 쉽고 맛있는 크리스탈빵 Pan de Cristal 코일폴드로 글루텐 잡기 3 месяца назад
    수분 100% 손반죽? 세상 쉽고 맛있는 크리스탈빵 Pan de Cristal 코일폴드로 글루텐 잡기
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Закваска для спирального миксера: 80% гидратации 1 год назад
    Закваска для спирального миксера: 80% гидратации
    Опубликовано: 1 год назад
  • Spanish Glass Bread | Pan De Cristal 2 года назад
    Spanish Glass Bread | Pan De Cristal
    Опубликовано: 2 года назад
  • САМЫЙ ПРОСТОЙ рецепт хлеба на закваске с высоким содержанием влаги на YouTube 2 года назад
    САМЫЙ ПРОСТОЙ рецепт хлеба на закваске с высоким содержанием влаги на YouTube
    Опубликовано: 2 года назад
  • 86% High Hydration Sourdough Bread|Natural Fermentation|Levain 5 лет назад
    86% High Hydration Sourdough Bread|Natural Fermentation|Levain
    Опубликовано: 5 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5