• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Domaći hleb koji se ne mesi, samo promešaš i sipaš /Laganica hleb скачать в хорошем качестве

Domaći hleb koji se ne mesi, samo promešaš i sipaš /Laganica hleb 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Domaći hleb koji se ne mesi, samo promešaš i sipaš /Laganica hleb
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Domaći hleb koji se ne mesi, samo promešaš i sipaš /Laganica hleb в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Domaći hleb koji se ne mesi, samo promešaš i sipaš /Laganica hleb или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Domaći hleb koji se ne mesi, samo promešaš i sipaš /Laganica hleb в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Domaći hleb koji se ne mesi, samo promešaš i sipaš /Laganica hleb

Klik za pisani recept➡️ https://bit.ly/3JS4bKY Potrebno: 🔹️550 ml tople vode 🔹️1 kašičica šećera 🔹️1 kesica suvog kvasca 🔹️670 g brašna, T-400 🔹️2 kašičice soli U 200 ml tople vode stavite šećer i kvasac. Ostavite desetak minuta. U sud sipajte brašno i so. Promešajte, pa dodajte vodu sa kvascem i još 350 ml tople vode. Promešajte da se sve lepo sjedini, a onda pokrijte i ostavite na toplom 45 minuta da nadolazi. U vatrostalni pekač stavite papir za pečenje. Izručite nadošlo testo, pospite brašnom, stavite poklopac i pecite na 250 °C, 30 minuta.Nakon toga, skinite poklopac i pecite još 15 minuta na istoj temperaturi. Izvadite hleb iz pekača i ostavite na žici da se ohladi/prohladi. Napomena: Možete peći i u šerpi, ali vodite računa da nema plastičnih delova na njoj i poklopcu. Ako znate način, kako da sačekam da se hleb prohladi pre nego što ga isečem i probam, pišite mi u komentaru, pa da probam i ja, da vidimo da li će upaliti i kod mene🤣

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5