• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth) скачать в хорошем качестве

Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth) 6 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth)

Learn how easy it is to make a homemade chicken stock that will help enhance the flavor of all of your soups and sauces. In the restaurant industry, chicken stock is used is so many different recipes that it’s seriously one of the most coveted things in the kitchen. From risotto, to heating up vegetables, to sauces, and of course making delicious soups, chicken stock is a must have in any kitchen, and it’s incredibly easy to make. Ingredients for this recipe: • 5 pounds chicken bones • 4 roughly chopped medium size onions • 4 roughly chopped carrots • 1 roughly chopped bunch of celery • 2 roughly chopped leeks • 2 cups each button and cremini mushrooms • 6-8 garlic cloves • ¼ cup olive oil • 10-15 sprigs of fresh thyme • 1 bunch Italian flat leaf parsley • 3-4 bay leaves • 15-20 peppercorns Serves 40 Prep Time: 10 minutes Cook Time: 5 hours Procedures: Preheat the oven to 425°. 1. Add the chicken, onions, carrots, celery, leeks, mushrooms and garlic to a large roasting pan or 2 roasting pans. 2. Evenly drizzle the oil over the ingredients and mix until coated. 3. Roast in the oven at 425° for 45-60 minutes or until lightly browned. 4. Transfer the ingredients to a very large stock pot and place on the cooktop. 5. Add in the thyme, parsley, bay leaves and peppercorns and fill it up with water until the ingredients in the pot have been covered by 6 inches. 6. Simmer on low heat for 4-6 hours while skimming the impurities off of the top every 45 minutes or so. 7. Strain completely and reuse the bones and veggies for a remouillage or discard. 8. Cool the stock completely and store. CHEF NOTES: • There is no comparison of homemade chicken stock to store bought, it is significantly more flavorful! • Do not use bell peppers, spicy peppers, tomatoes, vegetables from the radish family or any overly strong flavored vegetables. • If you’re making a lot of stock be sure to use a couple different pans so that they can all get roasted. • It is said that chicken stock cannot extract much more flavor past the 6 hour mark.

Comments
  • Как приготовить куриный бульон с шеф-поваром Фрэнком 5 лет назад
    Как приготовить куриный бульон с шеф-поваром Фрэнком
    Опубликовано: 5 лет назад
  • This Trick Forever Changed The Way I Make Beef Stock 1 год назад
    This Trick Forever Changed The Way I Make Beef Stock
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to make: Consommé (Chicken) 5 месяцев назад
    How to make: Consommé (Chicken)
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • The 6 Stocks & Broths Every Chef Needs to Learn 10 месяцев назад
    The 6 Stocks & Broths Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Домашний куриный бульон из куриных ножек | Простая основа для супов, подливок и многого другого 1 месяц назад
    Домашний куриный бульон из куриных ножек | Простая основа для супов, подливок и многого другого
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Homemade Beef Stock Recipe 4 года назад
    Homemade Beef Stock Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • Шеф-повар Фрэнк готовит говяжий бульон 2 года назад
    Шеф-повар Фрэнк готовит говяжий бульон
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Bone Broth At Home: EASY Step-by-Step Guide! 1 год назад
    How to Make Bone Broth At Home: EASY Step-by-Step Guide!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Our Favorite Way to Make Homemade Chicken Stock 10 месяцев назад
    Our Favorite Way to Make Homemade Chicken Stock
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous) 1 год назад
    Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous)
    Опубликовано: 1 год назад
  • 4 Levels of Chicken Soup: Amateur to Food Scientist | Epicurious 6 лет назад
    4 Levels of Chicken Soup: Amateur to Food Scientist | Epicurious
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше 1 год назад
    Если Бы Я Знал Эту Кулинарную Хитрость Раньше
    Опубликовано: 1 год назад
  • Базовый куриный бульон⎢Марта Стюарт 12 лет назад
    Базовый куриный бульон⎢Марта Стюарт
    Опубликовано: 12 лет назад
  • From Boxed to Delicious Beef Stock | Chef Jean-Pierre 4 года назад
    From Boxed to Delicious Beef Stock | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 4 года назад
  • Brad Makes Bone Broth | It's Alive | Bon Appétit 3 года назад
    Brad Makes Bone Broth | It's Alive | Bon Appétit
    Опубликовано: 3 года назад
  • ЧИХИРТМА — Самый вкусный Грузинский СУП 2 месяца назад
    ЧИХИРТМА — Самый вкусный Грузинский СУП
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Секреты быстрой нарезки. Как научиться быстро резать ножом. 2 года назад
    Секреты быстрой нарезки. Как научиться быстро резать ножом.
    Опубликовано: 2 года назад
  • Restaurant Quality Flavour: The Secret to Rich Chicken Stock 6 месяцев назад
    Restaurant Quality Flavour: The Secret to Rich Chicken Stock
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Classic and Essential Beef Stock | Chef Jean-Pierre 4 года назад
    Classic and Essential Beef Stock | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 4 года назад
  • Куриный бульон с тремя звездами Мишлен | The French Laundry 1 год назад
    Куриный бульон с тремя звездами Мишлен | The French Laundry
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5