• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous) скачать в хорошем качестве

Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous) 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous)

Re-Roasted Bone Stock (Free and Fabulous) 00:00 Intro 00:31 How my stock making evolved 04:21 Roast the Bones 06:14 Simmer Stock 07:12 Strain the Solids 07:42 Degrease and Reduce 09:35 Freeze Note: My bags typically contain some mixture of chicken carcasses, wing tips, necks, leg and wing bones. They can be raw or cooked. If you have bones leftover from turkey, pork, veal or beef, you can add them too. I wouldn’t add lamb bones since they have a very pronounced flavor. If you can get your hands on chicken feet, they make amazing stock. All ingredients are optional except for chicken bones and water. 2 gallon zip lock bags of frozen chicken bones and parts (see the note above) 4 Tbsp tomato paste 2 carrots, chopped 2 celery ribs, chopped 2 yellow onion, chopped 2 bay leaves 1 tsp whole black peppercorns A handful of fresh thyme sprigs A handful of fresh parsley sprigs Preheat the oven to 500 degrees. Dump the frozen bones on a baking sheet. Place in the middle of the oven and turn on the convection fan if you have it. After 7 to 10 minutes, the bones will have defrosted and you can spread them out. Some might already be brown enough to remove. Keep roasting the bones, checking every 5-10 minutes, and removing the brown ones as they are done. It typically takes me 15 to 20 minutes to get a good color on everything. Dump all the bones into an 8 quart pot. Add tomato paste to the baking sheet and enough boiling water to cover the bottom. Let it sit for 5 minutes. Scrape up all the brown bits. Dissolve the tomato paste. Dump into the pot with bones. Cover the bones with cold water by a couple of inches. Cover with a lid. Set over high heat and bring close to a simmer, but not quite to prevent a boil over. Uncover and bring to a simmer. Once the bubbles are breaking the surface, reduce the heat enough to maintain a very gentle simmer and cook for 3 to 5 hours depending on what works well with your schedule. Of course you can also pressure cook on high for 1 to 2 hours with a natural release. About 30 to 60 minutes before you are done, add the chopped celery, carrots, yellow onions, parsley and thyme sprigs, black peppercorns, and a bayleaf. If it’s more convenient to add all the veggies in the beginning, go right ahead, but the aroma will be more potent if you don’t cook them for hours and hours. Strain the stock through a fine mesh strainer into a 4 quart pot. Pour a couple of cups of water over the bones to remove the remaining gelatin. Cover the pot. Swoosh it around and strain. Let the stock sit for 5 minutes. Degrease without being too obsessive. Turn up the heat and bring the stock to a rolling boil. Reduce 4 times (every 4 cups become 1 cup). Pay attention as you get close. You should have roughly 4 cups left. Cool to warm. Divide between containers. Put in the fridge uncovered until solid. Cover, label, and freeze. Support my channel   / helenrennie   My cooking classes in the Boston area: http://www.helenrennie.com FACEBOOK:   / helenskitchencooking   INSTAGRAM:   / helen.rennie  

Comments
  • From Scratch: Roast Chicken Stock Reduction 1 год назад
    From Scratch: Roast Chicken Stock Reduction
    Опубликовано: 1 год назад
  • Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня 3 недели назад
    Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня
    Опубликовано: 3 недели назад
  • The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes) 4 года назад
    The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Приготовьте свой собственный куриный бульон «Жидкое золото» | Epicurious 101 3 года назад
    Приготовьте свой собственный куриный бульон «Жидкое золото» | Epicurious 101
    Опубликовано: 3 года назад
  • This Trick Forever Changed The Way I Make Beef Stock 1 год назад
    This Trick Forever Changed The Way I Make Beef Stock
    Опубликовано: 1 год назад
  • Chicken Breakdown and Salting (Whole Chicken Series, Part 1) 2 года назад
    Chicken Breakdown and Salting (Whole Chicken Series, Part 1)
    Опубликовано: 2 года назад
  • 28 часов курицы с рисом по-хайнаньски 1 год назад
    28 часов курицы с рисом по-хайнаньски
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make An Amazing Au Jus | Chef Jean-Pierre 3 года назад
    How to Make An Amazing Au Jus | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 года назад
  • The 6 Stocks & Broths Every Chef Needs to Learn 10 месяцев назад
    The 6 Stocks & Broths Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Our Favorite Way to Make Homemade Chicken Stock 10 месяцев назад
    Our Favorite Way to Make Homemade Chicken Stock
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Базовый куриный бульон⎢Марта Стюарт 12 лет назад
    Базовый куриный бульон⎢Марта Стюарт
    Опубликовано: 12 лет назад
  • In-Depth Guide to Gravy 1 год назад
    In-Depth Guide to Gravy
    Опубликовано: 1 год назад
  • Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic 1 год назад
    Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic
    Опубликовано: 1 год назад
  • Epic Bolognese 3 недели назад
    Epic Bolognese
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Restaurant Quality Flavour: The Secret to Rich Chicken Stock 6 месяцев назад
    Restaurant Quality Flavour: The Secret to Rich Chicken Stock
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так. 3 года назад
    ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так.
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Best Chicken Wonton Soup Recipe You'll Ever Make 7 месяцев назад
    The Best Chicken Wonton Soup Recipe You'll Ever Make
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Bone Broths and Stocks: Everything You Need to Know 7 лет назад
    Bone Broths and Stocks: Everything You Need to Know
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Сациви. Как сделать восхитительный сациви с первого раза? Сациви из курицы 4 года назад
    Сациви. Как сделать восхитительный сациви с первого раза? Сациви из курицы
    Опубликовано: 4 года назад
  • Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth) 6 лет назад
    Homemade Roasted Chicken Stock Recipe (Bone Broth)
    Опубликовано: 6 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5