• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes) скачать в хорошем качестве

The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes) 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes)

The Best Way to Cook Pork (Confit and Rillettes) 00:00 Intro 00:45 Choosing the Pork Shoulder 01:17 Pork Shoulder Cooking Methods Overview 01:55 Braising Method (   • Pork Shoulder Braised in Osso Buco Sauce (...  ) 03:05 Slow-Roasting Method 04:14 Confit Method 06:00 RECIPE STARTS HERE (Curing the Pork) 08:55 Cooking the Pork 10:51 Straining the Pork 11:51 Making Rillettes 13:20 Storing and Serving Rillettes Chef John’s video that inspired this dish:    • How To Make Crispy Slow-Roasted Spiced Por...   ============= CORRECTIONS: The salt amount I use in this video is very conservative. For a more intense flavor, use 1% of salt, not 0.8%. If you are making rillettes, you might want to add more salt during the final shredding and mixing with fat stage since cold things need more salt than hot. When you taste it in the warm state before dividing into jars, it should be slightly over-salted. After further testing, I found that letting the pork salt overnight is not necessary. Note that the pork shoulder I work with comes with a huge fat cap. If yours doesn't, you'll either need to add some extra pork fat or olive oil. ============= In the video my pork shoulder was 3433g (7.57 lb). Obviously, yours might be completely different, so use the percentages to calculate the other ingredients. 3433g boneless pork shoulder (100%) 27g salt (0.8%) 10g sugar (0.3%) 10g pimenton (0.3%) 5g black Pepper (0.15%) 40g whole peeled garlic cloves (1.1%) 180g sliced shallots (5%) A small bunch of thyme 2 bay leaves 84g olive oil (2.5%) Remove the fat cap from the pork and score it in a criss-cross pattern. Cut up the pork into 2 inch cubes, scoring any large chunks of fat. In a small bowl, mix the salt, sugar, pimenton, and pepper. Put the pork, fat cap, garlic, and shallots into a large bowl. Sprinkle all over with the salt mixture and mix well. Cover and let sit in the fridge overnight or up to 3 days. Preheat the oven to 300F (150C) with a rack in the lower third. Put a little olive oil into an oven safe pot (like a dutch oven). Arrange a layer of pork cubes fat side down. Add the remaining pork with all the aromatics and cover with the fat cap (if you don’t have a fat cap, arrange the top layer of pork fat side up). Cover the pot and bake for 4 hours or until the pork is fork tender. Cool the pork in the fat until lukewarm. Strain reserving all the liquids and removing the bay leaves and thyme stems. Wait for the fat to rise to the top (about 5 min) and spoon off the fat and reserve. Store the pork, the juice, and the fat in the fridge for up to a week or freeze. Crisp up the pork in a non-stick or cast iron pan before serving. Serving ideas are coming next week! Rillettes: Right after straining the pork, put as much meat as you want into a mixer bowl (in the video, I used 500g). Add 10% of the pork weight in juice (50g juice), and 10% of the pork weight in fat (50g fat). Whip with a paddle attachment until fluffy. Stuff into jars. Smooth the top. Top with fat. Refrigerate overnight before serving. Can be stored in the fridge for up to 2 weeks or frozen. Toast some good bread (like baguette) in a little butter in a skillet. Spread the rillettes on top. Serve with whole grain Dijon mustard and cornichons. Support my channel   / helenrennie   My cooking classes in the Boston area: http://www.helenrennie.com FACEBOOK:   / helenskitchencooking   INSTAGRAM:   / helen.rennie  

Comments
  • Epic Bolognese 3 недели назад
    Epic Bolognese
    Опубликовано: 3 недели назад
  • Red Wine Braised Short Ribs (in-depth guide to braising) 4 года назад
    Red Wine Braised Short Ribs (in-depth guide to braising)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Идеально беспорядочная закуска Энтони Бурдена: E66 1 год назад
    Идеально беспорядочная закуска Энтони Бурдена: E66
    Опубликовано: 1 год назад
  • Карнитас (хрустящие тако с конфи из свинины) | Латинская кухня | Луис Валенсуэла | Gusto TV 3 года назад
    Карнитас (хрустящие тако с конфи из свинины) | Латинская кухня | Луис Валенсуэла | Gusto TV
    Опубликовано: 3 года назад
  • Chicken Liver Pâté 3 года назад
    Chicken Liver Pâté
    Опубликовано: 3 года назад
  • Making Pancetta is so easy - Traditional Italian way, from scratch 10 месяцев назад
    Making Pancetta is so easy - Traditional Italian way, from scratch
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Smarowidło mięsne w słoiku #Rillettes #kaczka #duck 1 год назад
    Smarowidło mięsne w słoiku #Rillettes #kaczka #duck
    Опубликовано: 1 год назад
  • Duck Rillettes Recipe - Slow Roasted Duck Confit Pate Spread 11 лет назад
    Duck Rillettes Recipe - Slow Roasted Duck Confit Pate Spread
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко 1 день назад
    Будущее Украины и роль Запада | Ростислав Ищенко
    Опубликовано: 1 день назад
  • The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn 1 год назад
    The 5 Sauces Every Chef Needs to Learn
    Опубликовано: 1 год назад
  • What is “Spanish” Onion Soup? 3 года назад
    What is “Spanish” Onion Soup?
    Опубликовано: 3 года назад
  • Porcini Braised Cabbage (v 2.0 -- better technique & better sauce) 3 года назад
    Porcini Braised Cabbage (v 2.0 -- better technique & better sauce)
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Make the Best Char Siu 4 месяца назад
    How to Make the Best Char Siu
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Je modernise des plats traditionnels #2 - La Science de la Rillette - Cuisson sous vide 5 лет назад
    Je modernise des plats traditionnels #2 - La Science de la Rillette - Cuisson sous vide
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Scotch Pies (the king of pies) 4 года назад
    Scotch Pies (the king of pies)
    Опубликовано: 4 года назад
  • Eggs Benedict with Creamy Leeks and Smoked Salmon 4 года назад
    Eggs Benedict with Creamy Leeks and Smoked Salmon
    Опубликовано: 4 года назад
  • ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так. 3 года назад
    ЛУЧШЕ БЕКОНА! Замаринуй свинину так.
    Опубликовано: 3 года назад
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe 2 года назад
    Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe
    Опубликовано: 2 года назад
  • Duck and Pork Rillettes | Everyday Gourmet S6 E15 9 лет назад
    Duck and Pork Rillettes | Everyday Gourmet S6 E15
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен 8 дней назад
    Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен
    Опубликовано: 8 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5