• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic скачать в хорошем качестве

Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Transform a Supermarket Chicken Into a Restaurant-Worthy French Classic

Poulet farci is French for “stuffed chicken,” a classic dish. For our version, we use a chicken crown—the breast kept on the bone with the legs cut away—and we turn the leg meat into a mushroom-and-herb-flecked farce, which we stuff between the breast meat and the skin. It’s both a super-refined way to serve a whole roast chicken and super smart. The problem with roasting a whole chicken is getting the leg meat cooked through without overcooking the breast, while simultaneously producing crisped, bronzed skin. Enveloping the breast in an insulating layer of farce keeps it from overcooking, and separating the skin from the breast with that layer of insulating farce helps it to brown and crisp. And ... it looks and tastes amazing! In this video, chef Nick Gavin shows you how to transform a humble supermarket chicken and transform it into a dish you’d be happy to be served at a Michelin-starred restaurant. Nick gives a master class on how to butcher the chicken while preserving the integrity of the skin, and demonstrates some sound ground meat technique for creating a smooth, truffle-and-duxelles-speckled farce, along with tips for how to stitch the chicken skin, pipe in the farce, and inject the breasts with brine for a ridiculously, ridiculously good-looking and delicious roast chicken. Pair it with a rich chicken demi-glace and a crispy potato pavé, and you’ve got a dinner-party stunner. For more recipes, guides and tips, and classes, visit chefsteps.com. Recipes: Poulet Farci: https://www.chefsteps.com/activities/... Chicken Demi-Glace: https://www.chefsteps.com/activities/... Potato Pavé: https://www.chefsteps.com/activities/... Equipment: Buy a Breville Sous Chef® 16: Https://breville.oie8.net/0ZebEN Buy a Breville Joule® Oven Air Fryer Pro: https://breville.oie8.net/21W1WG Buy a probe thermometer: https://www.thermoworks.com/thermaq2?... Buy a brine injector: http://www.amazon.com/gp/product/B004... [Time Codes] 0:00 – How to make poulet farce 0:38 – Prepare the chicken crown and brine 7:53 – Make the farce 9:50 – Process the farce 11:53 – Stuff the farce into the crown 13:57 – Roast stage 1: Low and slow 15:25 – Roast stage 2: Rest and hot finish 16:33 – Carve and serve the poulet farce Follow us:   / chefsteps     / chefsteps   ChefSteps 101: Through science, entertainment, and industry experience, we strive to help every home cook reach their full potential. With more than 1,000 recipes developed in our kitchen, there’s something for everyone. To find out more, visit our website: https://www.chefsteps.com/

Comments
  • How a Master Butcher Cooks a Porterhouse Steak 1 год назад
    How a Master Butcher Cooks a Porterhouse Steak
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make the Perfect Roast Chicken With Crispy Skin 1 год назад
    How to Make the Perfect Roast Chicken With Crispy Skin
    Опубликовано: 1 год назад
  • Modern Christmas Plum Puddings Recipe #glutenfree 21 час назад
    Modern Christmas Plum Puddings Recipe #glutenfree
    Опубликовано: 21 час назад
  • Багет за 5 минут 2 года назад
    Багет за 5 минут
    Опубликовано: 2 года назад
  • Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен 6 дней назад
    Короткие ребрышки «Дюшес» от Адама Байетта, отмеченного звездой Мишлен
    Опубликовано: 6 дней назад
  • Il pollo al forno in un 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio - Le Clarence** 5 лет назад
    Il pollo al forno in un 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio - Le Clarence**
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как. Отделить целую курицу от костей. Фаршированная куриная подушка. #SRP 10 лет назад
    Как. Отделить целую курицу от костей. Фаршированная куриная подушка. #SRP
    Опубликовано: 10 лет назад
  • The Crispiest and Crunchiest Cantonese Roast Pork Belly (Siu Yuk) 1 год назад
    The Crispiest and Crunchiest Cantonese Roast Pork Belly (Siu Yuk)
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make Pan-Seared Brick Chicken With Precision 1 год назад
    How to Make Pan-Seared Brick Chicken With Precision
    Опубликовано: 1 год назад
  • Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО! 7 дней назад
    Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО!
    Опубликовано: 7 дней назад
  • Шеф-повар, удостоенный 2 звезд Мишлен, делится домашним рецептом: Курица без костей и фаршированная 9 месяцев назад
    Шеф-повар, удостоенный 2 звезд Мишлен, делится домашним рецептом: Курица без костей и фаршированная
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • How to Make Ultra-Tender Lion’s Head Meatballs (狮子头) 1 год назад
    How to Make Ultra-Tender Lion’s Head Meatballs (狮子头)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Лучшее жаркое из свинины: классическая поркетта против поркетты, приготовленной методом су-вид 1 год назад
    Лучшее жаркое из свинины: классическая поркетта против поркетты, приготовленной методом су-вид
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to make: Salmon en croûte - Charlie's Mayfair London 3 месяца назад
    How to make: Salmon en croûte - Charlie's Mayfair London
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Pâté in crosta in un ristorante 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio e Grant Waller 11 месяцев назад
    Pâté in crosta in un ristorante 2 stelle Michelin francese con Giuliano Sperandio e Grant Waller
    Опубликовано: 11 месяцев назад
  • Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня 3 недели назад
    Рецепт петуха в вине — классическая французская кухня
    Опубликовано: 3 недели назад
  • 72-Hour Beef Wellington 4 года назад
    72-Hour Beef Wellington
    Опубликовано: 4 года назад
  • Греческий гирос в ресторане дома 4 недели назад
    Греческий гирос в ресторане дома
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Classic Roast Chicken Ultimate Guide | Jacques Pépin Cooking at Home  | KQED 2 года назад
    Classic Roast Chicken Ultimate Guide | Jacques Pépin Cooking at Home | KQED
    Опубликовано: 2 года назад
  • Best chicken dish ever! How to debone a chicken and make a roulade or ballotine 3 года назад
    Best chicken dish ever! How to debone a chicken and make a roulade or ballotine
    Опубликовано: 3 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5