У нас вы можете посмотреть бесплатно 超下饭的蒜苗花肉🐷肥而不腻,酱香浓郁,做法简单容易令零失败‼️Stir Fry pork belly with leek🐷 is fat but not greasy или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
超下饭的蒜苗花肉🐷肥而不腻,酱香浓郁,做法简单容易令零失败‼️ 材料:500克五花肉,1把蒜苗、2根红辣椒、1块姜、3瓣蒜、1勺豆瓣酱、1勺蚝油、1勺老抽 1)把肉切块再切条备用 2)蒜苗、红辣椒、姜&蒜切好备用 3)热锅下少许油,加入花肉炒至油,加入辣椒姜蒜继续爆香翻炒均匀 4)加入1勺豆瓣酱,切好的蒜苗翻炒均匀再加入1勺蚝油&老抽快速翻炒均匀就可以出锅了 5)香喷喷的蒜苗花肉就做好❤️ Stir Fry pork belly with leek🐷 is fat but not greasy, the sauce is rich and fragrant, the method is simple and easy to make, zero failures‼ ️ Ingredients: 500 grams of pork belly, 1 bunch of leek, 2 red peppers, 1 piece of ginger, 3 cloves of garlic, 1 spoon of bean paste, 1 spoon of oyster sauce, 1 spoon of dark soy sauce 1) Cut the meat into pieces and then cut into strips for later use 2) Chop leek, red pepper, ginger & garlic for later use 3) Put a little oil in a hot pan, add pork belly and fry until oil, add chili, ginger and garlic and continue to sauté until fragrant and stir-fry evenly 4) Add 1 tablespoon of bean paste, chopped garlic sprouts and stir-fry evenly, then add 1 tablespoon of oyster sauce & dark soy sauce, stir-fry evenly, and serve 5) The fragrant stir fry pork belly with leek is ready ❤️