У нас вы можете посмотреть бесплатно 好多朋友食完都問我攞食譜嘅 ~ 椰汁千層糕 Steamed two tone layered coconut cake или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
材料 Ingredients: 木薯粉 200g Tapioca Flour 片糖 100g Brown Sugar in Pieces 黑糖/紅糖 100g Brown sugar 水 350g Water 木薯粉 150g Tapioca Flour 椰漿 250g Coconut milk 牛奶 200g Milk ***黑糖片糖先煮溶攤凍後才加粉 各自攪拌至漿水 蒸盤搽油,倒入適量粉漿 每一層蒸3分鐘-4分鐘,視粉漿厚度。 完成後放涼脫模,刀需搽油方可切塊 椰油更好 ***Brown sugar slices: Boil the sugar first, dissolve and freeze before adding the flour Stir each until batter Grease the steaming plate with oil and pour in appropriate amount of flour paste Steam each layer for 3 to 4 minutes, depending on the thickness of the paste. Let cool and remove from the mold. The knife needs smear oil before cutting into pieces. Coconut oil much better. #爸爸的味道 #JacksCook #積煮 #JacksCook #JackCreation #椰汁千層糕 #Steamed-coconut-cake #想食自己煮 Facebook Page : / jacks-cook-1. . IG:https://instagram.com/jackscook2022?i... 歡迎大家留言, 你嘅建設性留言對我係一種鼓勵, 多謝 🔔唔好忘記襟訂閱鐘仔,選取「全部」訂閱我的頻道,有新食譜發放時你會收到提示 🔔Click the bell to subscribing my channel, you can receive the notification when new video is published. Music :Take Me Away