У нас вы можете посмотреть бесплатно [Stir-fried fish cake] It's really delicious if you stir-fry it with chewy taste 'this'. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chef Kim Dae-seok reveals all of his 30 years of know-how. I hope it will be of great help to those who are just starting out in the restaurant business. Today, I will reveal the fish cake stir-fry recipe. [Main Ingredient] 1. 1 bag of fish cake (4 pieces, 200g) [Making chili oil] 1. 3 tablespoons of cooking oil 2. Red pepper powder 1 spoon [Prepare vegetables] 1. 1/2 onion 2. 1/2 green onion 3. 1 red pepper 4. 1 cheongyang red pepper (children x) [Seasoning Ingredients] 1. 3 tablespoons of dark soy sauce 2. 1 tablespoon of minced garlic 3. 1/2 tsp sugar 4. 2 tablespoons of starch syrup 5. 1 tablespoon of sesame oil 6. 2 pinches of black pepper 7. 1 tablespoon of steak sauce 8. 2 tablespoons of Mirin 9. sesame seeds 1 spoon #Stir-fried fish cake #Stir-fried oden