У нас вы можете посмотреть бесплатно How to eat Kobako crab или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Itamae will introduce how to disassemble Kobako crab and how to eat it. ■ This time's platter https://bit.ly/3lfPRzP ■ Knife used this time https://bit.ly/3fD7XrU ------------------------------------------------ ■ Contents 0:00 How to eat Kobako crab 0:15 Aim/Overview of this video 0:53 ★How to wash Kobako crab 1:28 ★ How to steam crab 3:07 Processing after steaming 3:25 How to remove the loincloth 4:19 Seasonal season and production area 4:52 How to reserve the soup stock 5:15 ★How to separate crab legs 6:16 What are Uchiko and Sotoko? 6:46 How to remove the legs 8:17 ★How to remove the body 9:27 How to push out using a rolling pin 11:50 Take out the meat from the claws 12:10 ★ How to take apart the body part 13:32 The difference between the shell side and the loincloth side 15:00 ★How to remove the sotoko 16:32 Notes when removing the inner child 17:37 ★Recommended way to eat 7:30 p.m. Presentation method 20:37 Kobako crab [completed] ------------------------------------------------ #Original Knife #Reservations for the shop are on LINE [Watari recommendation] ■ Recommended knives for handling fish https://bit.ly/3LtItwe Recommended cutting board for handling fish https://bit.ly/3GUvDTW ■Recommended container for serving sashimi https://bit.ly/3qaaUVy ■ Recommended seasonings and cooking utensils https://bit.ly/3wrFxaT ■ Inquiries (LINE) https://lin.ee/gppvEmR *Reservations/knife consultation/distribution of product coupons, etc.