У нас вы можете посмотреть бесплатно Episode 3 - Avocado cake with strawberry buttercream frosting или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We baked a cake for my Mom's birthday - A simple avocado cake with a delicious strawberry Ingredients For the cake Flour/Maida – 2 ¼ cup Baking Soda – 1 tsp Baking Powder – 1.5 tsp Avocado – 1 Coconut Oil – 2 tbsp Granulated Sugar – 1 cup Egg – 2 Buttermilk – 1 cup Vanilla Essence – 1 tbsp. Pre-heat the oven at 180c. Grease and line a baking tin. Sieve the dry ingredients (Flour, Baking Soda & Baking Powder) thrice to ensure they are evenly combined. Mash a ripe avocado. To this, add the coconut oil, followed by the granulated sugar, eggs, buttermilk and vanilla essence. The cake batter is ready. Transfer the batter to the lined baking tin and bake for 40 minutes. Strawberry Buttercream Frosting Fresh Strawberries – 1 cup (Puree it and reduce it in a saucepan on low heat till thick) Unsalted butter – 200 gms Powdered sugar – 3 cups (*I prefer 2 cups since I’m not a great fan of the overly sweet classic buttercream) You can make the frosting in advance and refrigerate it overnight. In case you choose to refrigerate, while frosting the cake bring it back to room temperature. Happy Baking!