У нас вы можете посмотреть бесплатно MATHURA-VRINDAVAN KE KACHORI ALOO или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello friends! The Mathur Zaika is back with another lip-smacking recipe from the crowded streets of Mathura! My family's favourite - Kachori Aloo. Hope you enjoy this video! INGREDIENTS For Kachori Maida 500gms Sooji 2tbsp Refined oil 4 tbsp Salt ½ tspn Oil for frying For pithi (kachori filling) Urad dal 100gm (soaked for 4-5 hours in water) Hing 1 tbsp Saunf 2 tsp (grounded) Coriander powder 2 tsp Cooking soda ¾ tsp Chili powder 1 tsp Salt ¾ tsp Fresh coriander 1 tsp (chopped) For Aloo saag Boiled potatoes 500gms (peeled and coarsely mashed) Jeera 1 tsp Methi seeds ½ tsp Fresh coriander 2 tsp (chopped) Black peppercorn 6 nos Cloves 6 nos Haldi powder 1 tsp Coriander powder 1 tsp Whole red chili 2 nos Amchur powder 1 ½ tsp Hing powder 1 tsp Besan 2 tbsp Chat masala 1 tsp Kasoori methi 1 tsp Mustard oil 4 tbsp Ginger 1 tbsp (finely chopped) Green chilli 1 tsp (chopped)