У нас вы можете посмотреть бесплатно 自製醬油 Homemade Soy Sauce или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
自製醬油 材料: 1. 黃豆 500 g 2. 小麥粉 100 g 3. 麴菌 2 g 4. 鹽 250 g 5. 水 1600 g 6. 一加侖玻璃罐 步驟 1. 浸泡黃豆 10 小時 2. 氣炸鍋加水煮55分鐘後, 靜置40分鐘 3. 加入小麥粉, 麴菌後 均勻攪拌 4. 氣炸鍋設定華氏 90 度, 發酵 6 小時 5. 氣炸鍋不插電, 發酵直到黃豆變成黃綠色, 大約 66 小時 6. 裝入鹽水玻璃罐 7. 室外曝曬至少6個月, 第一個月,每天至少攪拌一次 8. 6個月後, 紗布過濾小火煮15分鐘, 過濾裝瓶 ============================================ Homemade Soy Sauce Material: 1. Soybeans 500 g 2. Wheat flour 100 g 3. Koji 2 g 4. Salt 250 g 5. Water 1600 g 6. One gallon glass jar step 1. Soak soybeans 10 hours 2. Add water, Pressure Cook for 55 minutes, let it stand for 40 minutes 3. Add wheat flour and koji and stir evenly 4. Set air fryer to 90 degrees F and ferment for 6 hours 5. Turn off air fryer, ferment until the soybeans turn yellow-green color, about 66 hours 6. Fill into glass jars with salt water 7. Outdoor exposure at least 6 months, in the first month, stir at least once a day 8. After 6 months, filter through gauze and boil for 15 minutes on low heat, then filter and bottle ============================================================