• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Why Phil Howard Walked Away from Fancy Cooking – and Won Another Michelin Star скачать в хорошем качестве

Why Phil Howard Walked Away from Fancy Cooking – and Won Another Michelin Star 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Why Phil Howard Walked Away from Fancy Cooking – and Won Another Michelin Star
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Why Phil Howard Walked Away from Fancy Cooking – and Won Another Michelin Star в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Phil Howard Walked Away from Fancy Cooking – and Won Another Michelin Star или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Why Phil Howard Walked Away from Fancy Cooking – and Won Another Michelin Star в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Why Phil Howard Walked Away from Fancy Cooking – and Won Another Michelin Star

Discover Michelin-starred chef Phil Howard at Elystan Street in Chelsea, London. Honest cooking, seasonal ingredients, and a relaxed approach to fine dining set this restaurant apart. Full Description: Join The Staff Canteen as we go behind the scenes at Elystan Street, the Michelin-starred Chelsea restaurant by legendary chef Phil Howard. Known for redefining fine dining with warmth and honesty, Phil shares his food philosophy, team culture, and two signature dishes: Roast Duck with Caramelised Endive & Cherries and Briatte Savarin Cheesecake with Blackcurrant Leaf Ice Cream. Featuring Head Chef Michael Olive and Operations Director Sarah Rhone, this film offers an authentic glimpse into Elystan Street’s ethos – ingredient-led cooking, relaxed but refined service, and a team-driven approach. If you love Michelin-level insights, seasonal cooking, and stories from one of Britain’s most respected chefs, don’t miss this episode. Support The Staff Canteen for more videos like this: https://www.thestaffcanteen.com/contr... The Staff Canteen is a website for professional chefs, which offers the best chef jobs across the UK, chef recipes, images, chef networking, and packed with features from the world's best chefs. It's free to register, so why not join today? http://www.thestaffcanteen.com Stay updated and download Chef+ app by The Staff Canteen! Apple (IOS): https://apps.apple.com/gb/app/chef-pl... Android: https://play.google.com/store/apps/de... Come and join us here! TikTok:   / thestaffcanteen   X:   / canteentweets   Facebook:   / thestaffcanteen   Instagram:   / thestaffcanteen  

Comments
  • Michelin-Starred Sardines?! Inside The Clove Club's Two-Star Kitchen 3 месяца назад
    Michelin-Starred Sardines?! Inside The Clove Club's Two-Star Kitchen
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • TOPJAW Calls This The BEST BREAKFAST In London 6 месяцев назад
    TOPJAW Calls This The BEST BREAKFAST In London
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Herb-Crusted Saddle of Lamb with Shallot Puree and Rosemary by Philip Howard 11 лет назад
    Herb-Crusted Saddle of Lamb with Shallot Puree and Rosemary by Philip Howard
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One 3 месяца назад
    Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • A £350 Burger and the French Restaurant Keeping Old-School Luxury Alive__Signature Dish (LONDISH) 8 дней назад
    A £350 Burger and the French Restaurant Keeping Old-School Luxury Alive__Signature Dish (LONDISH)
    Опубликовано: 8 дней назад
  • Tom Shepherd Cooks Steak and Chips 3 месяца назад
    Tom Shepherd Cooks Steak and Chips
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Я нашел лучший ресторан с одной звездой Мишлен (Мауро Колагреко) 11 дней назад
    Я нашел лучший ресторан с одной звездой Мишлен (Мауро Колагреко)
    Опубликовано: 11 дней назад
  • London's Busiest Pub The Devonshire Just Got Busier 11 дней назад
    London's Busiest Pub The Devonshire Just Got Busier
    Опубликовано: 11 дней назад
  • How Daniel Boulud Has Run a Michelin-Starred Restaurant for Over 30 Years — Icons 4 месяца назад
    How Daniel Boulud Has Run a Michelin-Starred Restaurant for Over 30 Years — Icons
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Phil Howard's Spaghetti with Anchovies 3 года назад
    Phil Howard's Spaghetti with Anchovies
    Опубликовано: 3 года назад
  • How it REALLY Feels to be a CHEF in One Of London’s Hottest Restaurants | Service! | STRAKER'S 9 месяцев назад
    How it REALLY Feels to be a CHEF in One Of London’s Hottest Restaurants | Service! | STRAKER'S
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • Ресторан года в Великобритании 2025, The Ritz London, готовит для нас своё самое культовое блюдо.... 4 месяца назад
    Ресторан года в Великобритании 2025, The Ritz London, готовит для нас своё самое культовое блюдо....
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • The Michelin Star Chef Transforming Glasgow’s Dining Scene 1 месяц назад
    The Michelin Star Chef Transforming Glasgow’s Dining Scene
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Inside a Top 1% Restaurant in Japan (3 Michelin Stars) 4 недели назад
    Inside a Top 1% Restaurant in Japan (3 Michelin Stars)
    Опубликовано: 4 недели назад
  • How One of NYC’s Best Chefs Makes Salmon (3 Michelin Star) | Made to Order | Bon Appétit 7 месяцев назад
    How One of NYC’s Best Chefs Makes Salmon (3 Michelin Star) | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Филип Ховард на площади в Лондоне 14 лет назад
    Филип Ховард на площади в Лондоне
    Опубликовано: 14 лет назад
  • From South Africa to Sussex, Jean Delport’s Sustainable Michelin Star Mansion 3 месяца назад
    From South Africa to Sussex, Jean Delport’s Sustainable Michelin Star Mansion
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Я протестировал новейший ресторан изысканной кухни Гордона Рамзи 1 месяц назад
    Я протестировал новейший ресторан изысканной кухни Гордона Рамзи
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • 72-Hour Beef Wellington 4 года назад
    72-Hour Beef Wellington
    Опубликовано: 4 года назад
  • London's Famous Fish Biryani | Chef Sameer Taneja at Benares 5 месяцев назад
    London's Famous Fish Biryani | Chef Sameer Taneja at Benares
    Опубликовано: 5 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5