• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One скачать в хорошем качестве

Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One 2 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Inside Scotland’s Only Michelin Restaurant in a Distillery | Part One

The Glenturret Lalique Restaurant with Chef Mark Donald in Crieff, Scotland, holds 2 Michelin Stars and 5 AA Rosettes, making it one of the best restaurants in Scotland for luxury dining. Step inside The Glenturret Lalique Restaurant with Chef Mark Donald, set within Scotland’s oldest working distillery in Crieff. Awarded 2 Michelin Stars and 5 AA Rosettes, it is recognised among the best restaurants in Scotland 2025. In this film, The Staff Canteen goes behind the scenes of Mark Donald’s Michelin star kitchen, exploring his career journey from Noma, Andrew Fairlie, Hibiscus, Bentley, and Balmoral’s Number One, to leading The Glenturret Lalique. We capture the restaurant’s progressive fine dining menu, rooted in Scotland and paired with whisky culture — from langoustine with buttermilk and caviar to “Bisque-it” lobster biscuit. Discover how Chef Mark Donald combines heritage, luxury and innovation to create one of the UK’s most exciting dining destinations. Chapters: 00:00 - 00:35 - Intro 00:35 - 02:16 Beginning of the Experience with Snacks 02:16 - 08:43 The Scottish Langoustine Dish 08:43 - 09:31 -The Serving of the Langoustine Dish 09:31 - 09:50 - A fresh touch of Japan 09:50 - 10:54 - Welcoming and Unique Service 10:54 - 14:36 - Sea Brim Dish and Mushroom Picking 14:36 - 14:56 - Coming Up Next Support The Staff Canteen for more videos like this: https://www.thestaffcanteen.com/contr... The Staff Canteen is a website for professional chefs, which offers the best chef jobs across the UK, chef recipes, images, chef networking, and packed with features from the world's best chefs. It's free to register, so why not join today? http://www.thestaffcanteen.com Stay updated and download Chef+ app by The Staff Canteen! Apple (IOS): https://apps.apple.com/gb/app/chef-pl... Android: https://play.google.com/store/apps/de... Come and join us here! TikTok: / thestaffcanteen X: / canteentweets Facebook: / thestaffcanteen Instagram: / thestaffcanteen

Comments
  • FIRST MICHELIN STAR IN EDINBURGH | 26 Years of Martin Wishart 4 месяца назад
    FIRST MICHELIN STAR IN EDINBURGH | 26 Years of Martin Wishart
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Cook Like a Michelin-Star Chef: Sea Bass | Tom Kerridge: Secrets of the Pub Kitchen S1 4 недели назад
    Cook Like a Michelin-Star Chef: Sea Bass | Tom Kerridge: Secrets of the Pub Kitchen S1
    Опубликовано: 4 недели назад
  • Michel Chasseuil: The Man Behind a 50M€ Wine Cellar | FULL DOCUMENTARY 3 месяца назад
    Michel Chasseuil: The Man Behind a 50M€ Wine Cellar | FULL DOCUMENTARY
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции 4 месяца назад
    Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Хамон /Jamon  |  Как это делается 3 года назад
    Хамон /Jamon  |  Как это делается
    Опубликовано: 3 года назад
  • Inside The Restaurant That Broke All Rules 1 месяц назад
    Inside The Restaurant That Broke All Rules
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Как делают Вагю: от фермы до стола! 1 год назад
    Как делают Вагю: от фермы до стола!
    Опубликовано: 1 год назад
  • How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place 3 года назад
    How a Master Chef Built a Michelin-Starred Italian Restaurant in New York City — Mise En Place
    Опубликовано: 3 года назад
  • How this French Restaurant Makes the Best Bouillabaisse in Brighton | Brighton Food Boy 4 месяца назад
    How this French Restaurant Makes the Best Bouillabaisse in Brighton | Brighton Food Boy
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Как легендарный шеф-повар Эрик Рипер управляет одним из лучших ресторанов мира — Mise En Place 1 год назад
    Как легендарный шеф-повар Эрик Рипер управляет одним из лучших ресторанов мира — Mise En Place
    Опубликовано: 1 год назад
  • The Michelin Star Chef Transforming Glasgow’s Dining Scene 2 недели назад
    The Michelin Star Chef Transforming Glasgow’s Dining Scene
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Как делают пармезан (от фермы до стола) 6 месяцев назад
    Как делают пармезан (от фермы до стола)
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food 1 день назад
    Original Afghan 100 KG Unique Uzbek Pulao | Meat pulao prepared | Street food
    Опубликовано: 1 день назад
  • Мы провели день с шеф-поваром Мишлен в одном из лучших ресторанов Калифорнии 1 месяц назад
    Мы провели день с шеф-поваром Мишлен в одном из лучших ресторанов Калифорнии
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • The World's #1 Sushi Restaurant That's Impossible To Book 4 месяца назад
    The World's #1 Sushi Restaurant That's Impossible To Book
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Michelin-Starred Sardines?! Inside The Clove Club's Two-Star Kitchen 2 месяца назад
    Michelin-Starred Sardines?! Inside The Clove Club's Two-Star Kitchen
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Мы приготовили самые знаковые блюда Мишлен 3 недели назад
    Мы приготовили самые знаковые блюда Мишлен
    Опубликовано: 3 недели назад
  • The Restaurant that Reinvented Fine Dining 1 месяц назад
    The Restaurant that Reinvented Fine Dining
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Stanley Tucci's Tuscany Trek (Full Episode) | Tucci in Italy | National Geographic 5 месяцев назад
    Stanley Tucci's Tuscany Trek (Full Episode) | Tucci in Italy | National Geographic
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Slice: Mastering French Cooking - Cod & Snails in Garlic Sauce 7 лет назад
    Slice: Mastering French Cooking - Cod & Snails in Garlic Sauce
    Опубликовано: 7 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5