У нас вы можете посмотреть бесплатно Myron Mixon's Championship Brisket Recipe | 18LB Snake River Farms Wagyu Brisket или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In most places brisket defines barbecue and it's one of the most popular cuts of beef to smoke in the back yard and on the competitive barbecue trail. Nobody knows brisket better than Myron, and he's going to share some of his most coveted knowledge on smoking beef brisket. Smoker Used: Myron Mixon Smokers BARQ-2400 Temp: 350 Degrees Time: 2 Hours Uncovered, 3 Hours Wrapped, 4 Hours Rest Beef: Buy It Here: Snake River Farms - Waygu Gold Grade Brisket: https://snakeriverfarms.pxf.io/QyPd7x From prep to that final slice, here's an incredible brisket recipe walkthrough from the Winningest Man in Barbecue and 5x World Champion. For Sauces, Rubs and In-Person Classes Visit: http://myronmixon.com For Smokers, Pellets and Wood Chunks Visit: http://myronmixonsmokers.com Intro: 0:00 Wagyu Brisket Prep & Trimming: 0:21 Au Jus Prep: 1:02 Injection: 1:22 Vacuum Seal: 1:40 Brisket Rub Recipe: 2:06 2 Hour Cook at 350 Degrees: 3:23 Brisket Pan and Wrap: 3:44 4.5 Hours in: 4:41 Blanket Rest 4 Hours: 5:10 Separate the Point: 5:26 Burnt Ends: 6:20 Slicing: 7:05