У нас вы можете посмотреть бесплатно Why Do We Eat 'Bak Chang'? | SAYS In A Nutshell или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The tradition of eating bak chang has a crazy legend behind it! Bak chang, also known as the zongzi, is a sticky glutinous rice dumpling with all sorts of fillings wrapped in bamboo or reed leaves. It's eaten during every Dragon Boat Festival, which is celebrated on the fifth day of the fifth Chinese lunar month for the past 2,000 years. To dive into it, we must get to know Qu Yuan, a prolific poet respected by many. --- Production Crew: Producer - Brenda Mak Editor - Ari Adzmin Animator - Sam Tan Additional footage - Shin Ling Eyu --- Like our Facebook pages: / saysdotcom / saysseismik Follow us on Instagram: / saysvideos / saysdotcom / seismiktv / saysseismik.ig Follow us on Twitter: / saysdotcom / saysseismik Subscribe to SEISMIK TV on YouTube: / seismiktv