• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Simple Sourdough Sandwich Loaf Recipe with Step By Step Instructions And Serbian Christmas! скачать в хорошем качестве

Simple Sourdough Sandwich Loaf Recipe with Step By Step Instructions And Serbian Christmas! 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Simple Sourdough Sandwich Loaf Recipe with Step By Step Instructions And Serbian Christmas!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Simple Sourdough Sandwich Loaf Recipe with Step By Step Instructions And Serbian Christmas! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Simple Sourdough Sandwich Loaf Recipe with Step By Step Instructions And Serbian Christmas! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Simple Sourdough Sandwich Loaf Recipe with Step By Step Instructions And Serbian Christmas! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Simple Sourdough Sandwich Loaf Recipe with Step By Step Instructions And Serbian Christmas!

SOURDOUGH SANDWICH LOAF RECIPE: Start out by feeding your sourdough starter the night before you want to mix up this dough. At around 8 or 9 PM at night, take 1 tbsp sourdough discard and add to that in a glass quart mason jar, 1 and a quarter cups organic, unbleached all purpose flour, as well as 3/4 cups water. Stir very well with rubber spatula and scrape sides clean. If starter is still too thick, add a hair more water until you've reached a nice smooth but quite thick pancake batter consistency. cover with a lid, unscrewed, or use a wash cloth, paper towel, and rubber band. Just cover it loosely so that it can still breathe and ferment overnight. :) The next morning at around 8 or 9 AM your starter should be doubled in size and nice and bubbly. Take 1 cup of the starter and add it to a stand mixer bowl, or just a large bowl if mixing by hand. Next add: 2 cups room temperature purified water One quarter of a cup raw honey Two thirds of a cup olive oil, melted butter, or melted coconut oil 1 tbsp real mineral salt 8 cups all purpose flour I add 7 cups flour first, let mix for a few mins and check to see how hydrated the dough is by poking with my finger. If dough is sticking to your finger, add 8th cup and allow to mix in stand mixer with dough hook for 5 to 7 more minutes until it has pulled away the dough from the sides of bowl and is nice and smooth, no longer sticking to your fingers when poked. For hand kneading method, add flour and start mixing with a wooden spoon or spatula, then pour dough out onto cleaned and floured surface and knead for 8 to 10 mins until smooth. It helps to re apply flour to the counter 2 or 3 times to prevent dough from sticking. When dough is finished kneading take out of bowl, oil bowl well and place dough back in after forming a nice round ball with it. Cover with a wet and wrung out tea towel and allow to bulk ferment on your counter top, preferably in the warmest spot you have in the kitchen especially in the winter. (I like to set mine where I know the sun will be coming through the window during the day) And allow to bulk ferment for anywhere from 8 to 12 hours. You're looking for the dough to double in size. After dough has bulk fermented, shape into 2 loaves and place in parchment paper lined large bread pans and either allow to raise 1-3 hrs or place filled bread pans in plastic grocery bags, tie shut and place in fridge overnight. If refrigerating overnight, pull them out in the morning, allow to raise more if needed and bake in preheated oven at 375 F for 40-45 mins. Everyone's oven is different so I suggest checking the loaved after 35 mins. These loaves are large and can tend to over brown on the outside if not careful so sometimes I cover the top with aluminum foil to prevent that in the last 10 to 15 mins baking time. You are looking for the internal temperature to reach 200 degrees F. When done baking I take out of pans, place on a cooling rack and cover with a dish towel or tea towel immediately as this helps retain more moisture and softness of this loaf. THIS IS AN IMPORTANT STEP!! Allow to cool and enjoy a slice with a slab of butter, as a sandwich, French toast, garlic bread, or a side to soup. :) Let me know how you like it!! And if you're local and need sourdough starter, hit me up and I would be glad to share!! Thank you so much for watching, liking and commenting! I greatly appreciate all of you. :)

Comments
  • Homemade Sourdough Sandwich Bread | Ditching Store-Bought Loaves 🍞 | Life Less Ordinary 1 год назад
    Homemade Sourdough Sandwich Bread | Ditching Store-Bought Loaves 🍞 | Life Less Ordinary
    Опубликовано: 1 год назад
  • **Spend A Fun Morning In My Kitchen With Me** Recipe Creating & Sourdough Bagels 1 год назад
    **Spend A Fun Morning In My Kitchen With Me** Recipe Creating & Sourdough Bagels
    Опубликовано: 1 год назад
  • Daily Vlog / My Sourdough Sandwich Bread Recipe / Decorating Our Log Cabin / Unboxing 2 года назад
    Daily Vlog / My Sourdough Sandwich Bread Recipe / Decorating Our Log Cabin / Unboxing
    Опубликовано: 2 года назад
  • СРОЧНОЕ ЗАЯВЛЕНИЕ ВЛАДИМИРА ПУТИНА. ЧТО ДАЛЬШЕ? НАПРЯЖЕНИЕ НАРАСТАЕТ. 7 часов назад
    СРОЧНОЕ ЗАЯВЛЕНИЕ ВЛАДИМИРА ПУТИНА. ЧТО ДАЛЬШЕ? НАПРЯЖЕНИЕ НАРАСТАЕТ.
    Опубликовано: 7 часов назад
  • NO MORE Tooth Breaking Sourdough! 4 года назад
    NO MORE Tooth Breaking Sourdough!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Easy Sourdough Sandwich Bread Recipe || No Added Yeast || No Stretching Or Folding || Long Fermented 1 год назад
    Easy Sourdough Sandwich Bread Recipe || No Added Yeast || No Stretching Or Folding || Long Fermented
    Опубликовано: 1 год назад
  • Хлеб на закваске с маслом! Аппетитный хлеб с маслом! Вы должны попробовать этот хлеб! 3 года назад
    Хлеб на закваске с маслом! Аппетитный хлеб с маслом! Вы должны попробовать этот хлеб!
    Опубликовано: 3 года назад
  • 10-минутный рецепт закваски SIMPLER (версия 2022 года — УСТАРЕЛА) 2 года назад
    10-минутный рецепт закваски SIMPLER (версия 2022 года — УСТАРЕЛА)
    Опубликовано: 2 года назад
  • Sourdough Sandwich Bread Full Process, Soft Sourdough Loaf 5 лет назад
    Sourdough Sandwich Bread Full Process, Soft Sourdough Loaf
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку 3 года назад
    Прекратите передерживать закваску, используйте этот эксперимент, чтобы найти оптимальную расстойку
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как я готовлю заквасочный хлеб для сэндвичей // Сара Поппи 4 года назад
    Как я готовлю заквасочный хлеб для сэндвичей // Сара Поппи
    Опубликовано: 4 года назад
  • Единственный рецепт хлеба на закваске, который вам нужен!! Рецепт хлеба на закваске Enzo 1 год назад
    Единственный рецепт хлеба на закваске, который вам нужен!! Рецепт хлеба на закваске Enzo
    Опубликовано: 1 год назад
  • Простой заквасочный хлеб для сэндвичей для начинающих: мягкий и легко нарезается! 3 года назад
    Простой заквасочный хлеб для сэндвичей для начинающих: мягкий и легко нарезается!
    Опубликовано: 3 года назад
  • EASY! 1 DAY SOURDOUGH BREAD RECIPE | Bake Sourdough with Me! Sourdough Bread for Beginners! 1 год назад
    EASY! 1 DAY SOURDOUGH BREAD RECIPE | Bake Sourdough with Me! Sourdough Bread for Beginners!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Заявление депутата разошлось по сети и выбесило россиян. Даже избиратели в ярости: «Вы там уже о***» 11 часов назад
    Заявление депутата разошлось по сети и выбесило россиян. Даже избиратели в ярости: «Вы там уже о***»
    Опубликовано: 11 часов назад
  • Моё простое РУКОВОДСТВО по приготовлению безошибочного хлеба на закваске | Выпекайте со мной 1 год назад
    Моё простое РУКОВОДСТВО по приготовлению безошибочного хлеба на закваске | Выпекайте со мной
    Опубликовано: 1 год назад
  • Soft Sourdough Sandwich Bread from Little Spoon Farm 1 год назад
    Soft Sourdough Sandwich Bread from Little Spoon Farm
    Опубликовано: 1 год назад
  • Soft Sourdough Sandwich Bread (Recipe + Tips) 3 года назад
    Soft Sourdough Sandwich Bread (Recipe + Tips)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Рецепт ремесленного хлеба на закваске 2 года назад
    Рецепт ремесленного хлеба на закваске
    Опубликовано: 2 года назад
  • Sweet Spring Days (Creating a Balcony Garden, Humble Beginnings, Hummus Recipe, Friendship) 1 год назад
    Sweet Spring Days (Creating a Balcony Garden, Humble Beginnings, Hummus Recipe, Friendship)
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5