У нас вы можете посмотреть бесплатно 【草莓起司蛋糕】免烤箱甜點|No-Bake Strawberry Cheesecake [ASMR] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【草莓起司蛋糕】免烤箱甜點|No-Bake Strawberry Cheesecake [ASMR] 甜密密的草莓季又到了啊! 你們去採草莓了嗎? 還沒的趕快去採啊超甜超大顆! 簡單哥這裏啊大豐收~ 但今天不是教你們做草莓醬 簡單哥要教你們做 超簡單的「草莓起司蛋糕」! 你們好了嗎!準備開始囉! 你們還有喜歡什麼「甜點」也歡迎在下方留言! - (今日份量: 6人份) 🥣需要準備的材料🥣 👉奶油起司 500克|Cream Cheese 500g 👉消化餅乾 90克(6片)|Digestive biscuit 6pcs 👉吉利丁片 5克|Gelatin 5g 👉鮮奶油 200克|Whipping cream 200g 👉草莓 380克|Strawberry 380g 👉無鹽奶油 30克|Unsalted butter 30g 👉檸檬汁 半顆|Lemon juice 1/2pcs 👉水 80毫升|Water 80ml 👉糖 85克|Sugar 85g - ⚠️簡單哥小提醒⚠️ 1大匙 = 1湯匙 = 15ml 1小匙 = 1茶匙 = 5ml - 🥄備料🍴 ①將消化餅乾放入袋中,用桿麵棍將其碾碎 ②將草莓洗乾淨,去掉蒂頭 ③將草莓切半,放上鋪有餐巾紙的盤子上晾乾 ④將檸檬壓一壓,切半後使用叉子榨檸檬汁 🥘開始簡單製作🥘 ①熱一鍋水,隔水加熱奶油,攪拌至融化 ②奶油加入1/2大匙的糖攪拌後,加入消化餅乾拌勻 ③將消化餅均勻鋪在保鮮盒底下壓實後,放進冰箱備用 ④吉利丁泡入冰水中泡軟,擰乾取出後,加入熱水(80毫升)拌勻 ⑤將草莓沾取吉利丁水,均勻地排列整齊在保鮮盒內 ⑥奶油起司小火隔水加熱,攪拌至軟化,加入糖攪拌勻 ⑦加入檸檬汁拌勻後,加入吉利丁水拌勻後離火 ⑧加入鮮奶油拌勻後,倒入保鮮盒放入冰箱待凝固 🥣Preparation🥣 ①Put the digestive biscuits into the bag and crush them with a stick ②Wash the strawberries and remove the stalks ③Cut strawberries in half and put them on a plate with napkins to dry ④Press the lemon, cut in half and squeeze the lemon juice with a fork 🥘Cooking🥘 ①Use the double boiler method to melt down the butter ②Add 1/2 tablespoon of sugar to the cream and stir, then add the digestive biscuits and mix well. ③ Spread the digestive biscuits compact them under the container, then put it in the refrigerator. ④ Soak gelatin in ice water to soften, wring out and take out, mix well with hot water(80ml). ⑤ Dip the strawberries into gelatin water, arrange them evenly in the container. ⑥ Use the double boiler method to melt down the cream cheese with low-heat, stir-well until it soften, then add sugar. ⑦Mix well with lemon juice, then add gelatin water and remove from heat. ⑧Mix well with whipping cream, then pour it into the container and put the container in refrigerator to solidify. - ❤️簡單哥感謝大家的觀看❤️ 🍳簡單哥的好物推薦🍳 簡單哥使用的保鮮盒是 「德國雙人智能真空保鮮組」 ✨全台專櫃與MOMO購物網現正熱烈預購中✨ ➤MOMO購物網 https://easybrofood.pse.is/ZWILLING 你實際「按讚」「分享」「追蹤」👍 是我拍片的動力哦!🎬 喜歡我的朋友歡迎加入我✌️ ➤Line官方帳號 @easybrofood ➤簡單閒聊Podcast https://pse.is/3azapd ➤史上最實用貼圖上線拉 https://pse.is/U3DC6 ➤IG帳號 Easybrofood ➤YouTube頻道 https://pse.is/wenyc ➤FB粉絲頁 https://pse.is/xd3y9 ➤簡單哥大家庭 https://pse.is/tvlet ➤ Line社群小家庭 https://easybrofood.pse.is/3ltdk3 有各位的支持,我會更加努力拍更多好吃又簡單的美食給各位,感謝💕 #草莓起司蛋糕 #草莓 #起司蛋糕 #免烤箱 #奶油起司 #起士蛋糕 #簡單哥 #簡單料理 #甜點料理