У нас вы можете посмотреть бесплатно Low Carb KETO Almond French Baguette | Crusty Top With A Soft, Melt-In-The-Mouth Interior! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here's the full recipe! Keto Almond French Baguette Ingredients: Almond flour / almond meal - 2 cups Psyllium husk - 1 teaspoon Salt - 1 teaspoon Baking powder - 2 teaspoons Egg - 1 (large) Egg white - of 1 large egg Cream cheese (optional) - 1 teaspoon Apple cider vinegar (or any kind of vinegar) - 2 tablespoons Warm water - 1/4 cup Method: 1. In a bowl, place the almond flour/meal, psyllium husk, salt, and baking powder. Mix and set aside. 2. In a separate bowl, place the egg, egg white, cream cheese (if using), vinegar, and water. Mix with a spoon or with a mixer until fully combined. 3. Add the dry ingredients to the egg mixture. Mix using a rubber spatula/spoon. The mixture should resemble a wet dough. 4. Place the mixture on a baking sheet lined with parchment paper. Using your hands or a rubber spatula, shape the dough like a baguette. 5. Score the dough using a knife or a spatula and bake in a preheated oven at 170⁰C (340⁰F) for about 20-25 minutes or until lightly golden brown at the top. 6. Allow to cool before slicing. This baguette is perfect for spreading cream cheese/butter or for light sandwiches. Enjoy! :)