• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Brine Meat and the Science Behind it (Dry and wet Brining) скачать в хорошем качестве

How to Brine Meat and the Science Behind it (Dry and wet Brining) 7 years ago

brining meat

brine

dry brine

how to brine

how to brine meat

salt brining pork

brining chicken

tips

chicken

tender

munchies

searing

chef

vice

succulent

brine recipe

brine pork

meat

salt

per

how to

brining

bbq

cooking

food

recipe

recipes

kitchen

brine (food)

grilling

barbecue

juicy

pork

poultry

steak

beef

how

to

grill

marinade

charcoal

easy

cooking (interest)

brining (culinary technique)

sugar

smoked ribs

electric smoker

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Brine Meat and the Science Behind it (Dry and wet Brining)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Brine Meat and the Science Behind it (Dry and wet Brining) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Brine Meat and the Science Behind it (Dry and wet Brining) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Brine Meat and the Science Behind it (Dry and wet Brining) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Brine Meat and the Science Behind it (Dry and wet Brining)

In this video I talk about how to brine meat to add flavour, moisture and texture to your next BBQ cookout. My BBQ Essentials Buying Guide: Meater+ Wireless Leave-in temperature probe (Essential for long cooks, temp alerts and temp graphs for nerding out and recording how your cooks went. It’s a game changer for BBQ): Meater website: https://www.jdoqocy.com/click-1001514... Get the MEATER on Amazon: https://amzn.to/3e7Dz7E Cheap Instant-Read Temp Probe (If you have no budget and can buy nothing else. It's a good starter and will work for a year or two just fine. Not a replacement for a leave-in probe): https://amzn.to/37ROmSi Marinade Injector (needed to inject brisket, pork, turkey etc. to retain moisture and add flavor): https://amzn.to/3jFfSVq Tongs (click click! I like the silicon ones because they don't mess up the bark as much): https://amzn.to/2HR80Tq Set of Good BBQ Knives: https://amzn.to/34HQoTk Bread Knife (Your workhorse for slicing brisket): https://amzn.to/3kHSkke Cutting board (get a big one with juice channels, trust me): https://amzn.to/2JesAhj Cotton and black nitrile gloves (use them both for heat + liquid protection): https://amzn.to/31Vly7Y https://amzn.to/31WPIaO Heavy duty rubber gloves (When you get sick of throwing out all your disposable gloves): https://amzn.to/37RXEOa Reynolds Wrap Pitmasters Choice Aluminum Foil (for wrapping): https://amzn.to/2HMsYDe Butcher paper (also for wrapping): https://amzn.to/2HQUgbl Wood chunks (for the Oklahoma Joe’s, Weber Kettle, WSM etc.): https://amzn.to/35Kc00x Wood chips (for electric smokers): https://amzn.to/2TBG2xL Pellets (for pellet grills): https://amzn.to/3mAnk6i Rules of Thumb: 1 cup of salt per gallon of water Brine for 1 hour per pound of meat Texas Techno by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/...) Artist: http://audionautix.com/ TC 8/15/19

Comments
  • Techniques: Should You Dry Brine Steak? To Brine or Not to Brine? 4 years ago
    Techniques: Should You Dry Brine Steak? To Brine or Not to Brine?
    Опубликовано: 4 years ago
    130305
  • Biltong for Beginners (Easy to Follow Recipe) 3 years ago
    Biltong for Beginners (Easy to Follow Recipe)
    Опубликовано: 3 years ago
    1915970
  • Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO 1 year ago
    Making Capicola (Capicole) from Scratch Old fashioned traditional Italian way family recipeCAPOCOLLO
    Опубликовано: 1 year ago
    1274042
  • Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь 4 days ago
    Венедиктов – страх, Симоньян, компромиссы / вДудь
    Опубликовано: 4 days ago
    3073041
  • Food That Preserved A Nation 1 year ago
    Food That Preserved A Nation
    Опубликовано: 1 year ago
    1948072
  • Does marinating do anything? 5 years ago
    Does marinating do anything?
    Опубликовано: 5 years ago
    3867639
  • Dry Brine EXPERIMENT, Only SALT! 24 hrs to 1 MONTH! 5 years ago
    Dry Brine EXPERIMENT, Only SALT! 24 hrs to 1 MONTH!
    Опубликовано: 5 years ago
    3514138
  • Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР! 3 years ago
    Я ПОСТРОИЛ ТАНДЫР!
    Опубликовано: 3 years ago
    2780230
  • How to Smoke Brisket in a Charcoal BBQ for Beginners 3 years ago
    How to Smoke Brisket in a Charcoal BBQ for Beginners
    Опубликовано: 3 years ago
    1408086
  • ЛУЧШАЯ СКУМБРИЯ холодного копчения! ПРАВИЛЬНЫЙ и ПРОСТОЙ способ, без специального оборудования! 2 years ago
    ЛУЧШАЯ СКУМБРИЯ холодного копчения! ПРАВИЛЬНЫЙ и ПРОСТОЙ способ, без специального оборудования!
    Опубликовано: 2 years ago
    3878615

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5