У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Zhajiangmian или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello. Welcome to my channel! My name is MEGUMIN. Today, I introduce “Zhajiangmian” recipe. Originally Zhajiangmian is a Chinese dish called 炸醤麺 which has sweeter taste than Japanese Zhajiangmian. Have you tried it before? Some Japanese convenience store has one. I cooked Zhajiangmian today, but I have more noodle dishes I want to eat in summer! Why don't you try and make it for yourself? 【cooking time: 00:45】 INGREDIENTS-Zhajiangmian - (for 2 servings) Meat Miso- 150g ground pork 1tbsp vegetable oil 1 clove of garlic 1 piece of ginger 1 dried shiitake mushroom (re-hydrated) 50g boiled bamboo shoot 1/2 Japanese leek Seasonings 2 tbsp Tenmen jan(sweet soy bean paste) 1/3 tsp dou ban jiang (chili bean sauce) 180ml water 1/2 tsp Wayper (a versatile Chinese stock used as seasoning for Japanese style Chinese foods) 1tbsp sake 1tsp sugar 1tbsp cornstarch slurry 1tsp sesame oil chili oil (if you like) Zhajiangmian Chinese noodles(for 2 servings) 2tsp scallion oil 1/2 cucumber 1/3 bags of bean sprout 1/2 Japanese leek 2 yolks